Саша Мартін – мешканка американського міста Сіетл, штат Вашингтон. Близько тижня тому вона виявила таємничу знахідку. Жінка залишила свій автомобіль на підземній стоянці. А коли повернулася, на капоті машини лежала загадкова коробка з червоного дерева.

Коробка, яку жінка знайшла на капоті автомобіля

Жінку здивував цей предмет і спантеличив. Вона вирішила не перевіряти вміст ящика і залишила його на парковці. Через добу коробка нікуди не зникла. Цікавість узяла верх, і американка вирішила забрати цю знахідку додому. Вона сфотографувала предмет і поділилася знімками на своїй сторінці в Facebook.

Зображення зацікавили користувачів. Деякі зазначили, що в ящику може зберігатися прах кремованої людини або тварини. Мартін зібралася з думками, переборола страх і вирішила заглянути всередину. У коробці дійсно знаходився прах.

Скринька

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На жаль, Саші поки так і не вдалося знайти власника цієї таємничої скриньки. Вона опублікувала кілька оголошень, але ніхто так і не відгукнувся. Жінка вирішила, що прах ні в якому разі не можна викидати. Можливо, родич чи близький родич покійного захоче забрати його собі, щоб зберегти або десь розвіяти. Мартін зберігає ящик у себе вдома, але її лякає таємнича скринька. У неї почали з'являтися думки про те, що цей предмет може бути проклятий, і здатний принести нещастя Саші та її сім'ї.

Дерев'яна коробка

Нагадаємо, моторошні пригоди "безпокійників": як мозок Ейнштейна подрібнили на 240 частин, а могилу Чапліна забетонували. Ви здивуєтеся, але історії відомо багато випадків, коли пропадали тіла знаменитостей.

Читайте також: чоловік відзначив День закоханих з прахом дружини. Багато хто здивувався тому, як сильно чоловік продовжує любити свою дружину навіть після її смерті.

"Знай.uа" писав, 49-річна художниця Паскаль Селлика з міста Ексетер збирається вийти заміж за власну пухову ковдру.