Еротичний гороскоп на 27 квітня Овен

Найбільш приємними для вас будуть легкі дотики на спині. Можете відразу вручити партнеру пензлика і пір'ячко.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Телець

Сьогодні ви захочете спробувати якийсь спосіб займатися любов'ю не з вашої культури, а з далекої, але дуже цікавої країни.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Близнюки

У ваших спокушннях один одного важливе значення буде у простої спідниці. Для жіночої частини вашого знака вона додасть жіночності. А для чоловіків зверне увагу на самі спокусливі частини партнерки.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Рак

Зі своїм партнером ви будете сьогодні сумувати. Тому краще більшу частину дня провести з іншими людьми, а вже ввечері прийти на десерт до партнера.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 квітня Лев

Навіть у ліжку вам буде важко позбутися втоми і нервозності, які будуть переслідувати вас весь день. Варто відмовитися сьогодні від інтиму.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Діва

Постарайтеся влаштувати один одному вечір відвертостей. Так ви дізнаєтеся багато нового, а якщо зважитеся на цей крок, то ще й отримаєте задоволення.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Терези

Вам не захочеться займатися сексом у себе вдома або у партнера. Хапайте свою половинку і шукайте пригод в інших місцях.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Скорпіон

Можливо, у Скорпіонів сьогодні підвищиться невпевненість в собі, і вони будуть дуже нервувати, збираючись зайнятися любов'ю зі своїм бой-френдом.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Стрілець

Якщо вам набридло все в ліжку: ласка, брутальність, ніжність. То зараз варто все це просто поєднати. Отримуючи батіг після пряника і навпаки, секс стане цікавіше.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Козеріг

Спільні дії дуже зміцнюють відносини. Займіться чим-небудь разом. Тільки не банальним переглядом фільму або миттям посуду. Знаєте, якою спекотною після цього здасться ніч!

Еротичний гороскоп на 27 квітня Водолій

Ви будете просто відчувати ці потоки чуттєвості між вами і однією дуже привабливою людиною. Може навіть зашарієтесь, але підійти не зможете.

Еротичний гороскоп на 27 квітня Риби

Сьогодні вам доведеться займатися не сексом, а любов'ю. Саме нею, тому що нарешті зрозумієте, що це таке і як це чудово.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.