Цією моторошною історією поділилася жінка, яка проживає в штаті Мічиган, США. Однак, зі зрозумілих міркувань, вона побажала залишитися анонімом.

Події відбувалися, коли оповідачці було всього 7 років. Вона проживала на фермі свого дядька. Люди, які проживають у сільській місцевості досить загартовані, вміють полювати, рибалити і знають кожну тварину в окрузі.

Наша ферма з ранчо налічувала 5000 акрів землі і примикала до державного лісі. Навколо нас багато миль не було нічого крім лісів і пасовищ для великої рогатої худоби. Само собою, що всі ми в таких сільських умовах росли загартованими і жорсткими людьми, і щоб налякати нас або змусити хвилюватися, потрібно було докласти багато зусиль.

Яксь її дядько зібрався в ліс пополювати на оленів. Але коли він повернувся, він був зовсім не в собі. Він тремтів і по обличчю його текли сльози.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Мій дядько в той час як раз вирішив заробити грошей і пішов в армію, ставши старшим офіцером спецпідрозділу ВМС США. Він був міцної статури і зростом вище 180 см з великим досвідом виживання в складних умовах і абсолютно безстрашним за характером. Я ніколи ще не бачила, щоб він плакав. Для того, щоб довести таку людину як мій дядько до такого стану потрібна була вкрай особлива причина.

Коли дядько розповів, про те, що сталося, сім'я просто отетерыла. У лісі йому зустрілася моторошна істота, схожа на помісь йєті і вовка.

Ніхто з наших не вирішив, що це жарт чи галюцинація, дядька відразу ж повірили і всі, включаючи дідуся стали готуватися до великого полювання на цього звіра. Дядько все ще був наляканий, але теж вирішив піти, щоб ніхто не думав, що він боягуз. Наші зібрали всі свої рушниці та великий запас набоїв, осідлали коней і поїхали в те місце в лісі, де дядько бачив цю тварину.

Місцевим так і не вдалося зловити таємничого звіра. В той день вони виявили сліди тварини, і вони були за розмірами куди більше, ніж сліди вовка або собаки, хоча нагадували їх по вигляду. При цьому вони не змогли ідентифікувати якому саме звіру вони належать. А потім неподалік від слідів вони знайшли на стовбурі дерева сліди від великих гострих пазурів, і вони були на висоті 2,5 метра.

Тим часом, на фермах почали знаходити понівечених мертвих корів. Всі туші були понівечені і поруч з ними на снігу завжди були ці величезні вовчі сліди.

Жодна місцева тварина, як ведмідь або койот не могла би зробити подібне. Це тривало всю зиму і за ці кілька місяців ми втратили близько сорока корів. Всі ці події дуже сильно психологічно вплинули на мого дядька. Він раніше ніколи не пив алкоголь до цього випадку, а після його тільки й бачили, як в обнімку з пляшкою віскі. Він припинив приїжджати на ферму під час відпустки і навіть не приїхав на похорон мого батька через два роки. Незабаром він добровільно відправився в поїздку на Близький Схід, брав участь в операції Буря в Пустелі, а потім покінчив з собою. Я дійсно вважаю, що в той день він побачив у лісі щось настільки страшне, що це в кінцевому підсумку вбило його.

Нагадаємо, фермери знайшли в полі моторошну істоту, яка стане вашим нічним жахом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці перетворили людей на тварин.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.