У нашому світі, вивченому, здавалося б, вздовж і поперек, до дотепер зустрічаються незрозумілі явища. І, хоча існування паранормального науково не доведено, багато хто все одно вірять. Ймовірно, тому що люди від природи допитливі, а привиди - дивовижний шанс хоча б зазирнути за завісу таємниць буття.

Так у місті Норвіч, в графстві Норфолк, Англія на камеру відеоспостереження у величезному торговому центрі Intu Chapelfield попався таємничий невидимка з червоним повітряною кулькою. Про цей торговий центр і раніше ходили чутки, що тут водяться привиди, але це перший доказ їх існування.

На відео помітно, як коридорами і ескалатором центру рівного рухається червона кулька, немов його тримала у руках невидима людина.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Повідомляється, що привид з кулькою проник в будівлю з боку головного входу, коли ніяких відвідувачів в центрі не було. Відразу від дверей він попрямував до ескалатору і зовсім не схоже, що він рухається від подихів протягу або з-за вентиляції.

Підібравшись до непрацюючого ескалатора, червона кулька обережно спустилася вниз на цокольний поверх. У цей момент на неї звернув увагу чоловік, що сидить в кімнаті управління камерами і почав вручну відстежувати через камеру подальший шлях кульки.

Після ескалатора кулька попрямувала до зони кафе зі столами й стільцями. Далі кулька почала рухатися повз столиків, обходячи зону по лівому краю, але на півдорозі застиг і наступні хвилини три записи так і стояв в одному і тому ж місці.

Коли оператор збільшив зображення, на кульці не було помітно жодних прив'язаних мотузочок, за що його могли тягнути гіпотетичні жартівники.

Запис був зроблений ще в 2008 році, а в мережу її виклали в 2011, а ЗМІ лише недавно звернули на неї увагу. Чоловік, який виклав відео, запевняв, що отримав його від свого друга, який працював в центрі з камерою відеоспостереження, і що це не підробка і не розіграш.

Нагадаємо, чоловік стверджує, що пережив стан, який нагадує сонний параліч, а також, можливо, відправився в астральну подорож.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида.

Також "Знай.uа" писав, хлопець вирішив зняти на камеру те, що він переживає під час сну. Кадри, які він зняв, були шокуючими, моторошна тінь піднімається до стелі з його ліжка.