Студія Disney потішила любителів мультфільмів по всьому світу. Так, компанія запускає картину "Король Лев". Тепер маленькому левеняті знову доведеться підкорити серця шанувальників легендарної історії.

В мережі з'явився трейлер нової картини, який показав вже знайомих героїв історії. А журнал Entertainment Weekly опублікував нові кадри ремейка мультфільму "Король Лев".

На кадрах ми бачимо Сімбу, Шрама, Тимона та Пумбу, Налу, Муфасу й мавпу Рафікі. Режисером фільму став Джон Фавро, який раніше перезняв "Книгу джунглів". Над саундтреком ремейка працювали Елтон Джон, Тім Райс та Бейонсе.

Персонажів озвучать Бейонсе (левиця Нала), Дональд Гловер (Сімба), Чиветел Еджіофор (Шрам). Батька Сімби Муфасу озвучить актор Джеймс Ерл Джонс, який дав голос тому ж персонажу в оригінальному мультфільмі. Вже відомо, що картина вийде в український прокат 18 липня 2019 року.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що команда картини про найвідомішого шпигуна влаштувала вельми довгоочікувану презентацію. Так, новий режисер фільму про Джеймса Бонда Кері Фукунага разом з Деніелом Крейгом представили акторський склад. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, до виконання своїх ролей повернуться Леа Сейду, Бен Уішоу, Наомі Харріс, Рейф Файнс, Джеффрі Райт і Рорі Кіннер, а новачками проекту стануть обіцяний Рамі Мальок в образі нового лиходія, а також Ана де Армас, Біллі Магнуссен, Далі Бенссалах, Лашана Лінч і Давид Денсік.

Варто нагадати, що в київському кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Smart Plaza) 24 квітня відбулася гучна гала-прем'єра довгоочікуваного продовження фільму "Месники: Війна нескінченності", який отримав назву "Месники: Фінал". Це 22-й за рахунком фільм від Marvel, який обіцяє стати найкасовішим.

Нагадаємо, кращі кінопрем'єри: що варто обов'язково подивитися на цьому тижні.

Як повідомляв Знай.uа Україна зняла фільм про героїчний подвиг моряків, навіть у Голівуді позаздрять: емоційно і правдиво.

Також Знай.uа писав, Шерлок невиліковно хворий: Камбербетч налякав шанувальників зовнішнім виглядом.