Іноді з людьми трапляються настільки дивні і незрозумілі випадки, що навіть медикам стає страшно.

Гострий перець викликав сильний головний біль

Перець виду Кароліна Ріпер або Каролінський жнець в серпні 2013 року був занесений в книгу рекордів Гіннеса як найбільш гострий перець у світі. Однак, це не зупинило одного молодого хлопця, який вирішив поласувати цим перцем, але ледве проковтнув зовсім трохи, як у нього страшенно розболілася голова. Біль виявився настільки сильним і невиліковним, що чоловік звернувся до лікарні.

Після комп'ютерної томографії з'ясувалося, що пекучий перець викликав звуження кровоносних артерій мозку і крові стало складніше проходити через них. На щастя, чоловік пішов на поправку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Людина, яка выкашляла власні бронхи

36-річного чоловіка привезли в каліфорнійську клініку з кардіостимулятором і проблемами серцевої недостатності, ніхто і не міг припустити, що це виллється в унікальний медичний феномен.

У чоловіка почався сильний і різкий кашель і його не вдавалося зняти жодними медичними препаратами. А потім раптово выкашлял щось, що виявилося великим шматком його бронхіального дерева з однієї легені. Ще через тиждень пацієнт помер.

Чоловік лише хотів продовжити задоволення від сексу, але ледь не позбувся статевого органу

30-річний житель індійського міста Лакхнау побачив по ТВ рекламу нових презервативи з анестетиком бензокаином, яка обіцяла "продовження задоволення і більш довгий статевий акт".

Натхнений чоловік купив собі ці презервативи і пішов до дівчини, але після акту любові у нього почалися великі проблеми. Статевий орган чоловіка роздувся і почервонів, став дуже болючим, а потім частково почав чорніти. Наляканий чоловік побіг у лікарню, де у нього діагностували сильну алергію саме на бензокаїн. Лише дивом чоловік не втратив геніталій.

Черв'як плазує під шкірою

Як 32-річна мешканка Росії помітила у себе над оком дивний клубок, вона й уявити не могла, що він виявиться хробаком-паразитом. Через кілька днів грудку перемістився нижче під око. Через 5 днів грудку перемістився різко вниз і опинився в губі, чому верхню губу сильно роздуло. Черв'як був витягнутий в ході операції і з'ясувалося, що подібний тип глистів передається людям від кішок, собак або лис.

Чоловік "послизнувся" і "сів" на 15-сантиметрову насадку для душу

26-річний індієць звернувся за допомогою до лікарів, повідомивши, що випадково "послизнувся" у ванною й після цього "насадился анусом" на 15-сантиметрову насадку для душу. Лапки, що використовуються у ЗМІ при описі цього випадку, зазвичай вказують на те, що подібне було лише відмовкою і швидше за все індієць вирішив самостійно вставити в себе насадку в пошуках гострих відчуттів.

Насадився індієць дуже міцно, так, що не зміг самостійно витягти сторонній предмет, особливо після того, як від'єднав його від основного шланга. Якимось дивом він самостійно дійшов до лікарні і там під час операції лікарі зуміли витягти з нього насадку з коротким відрізком шнура. Індійцеві пощастило, що насадка не пошкодила його нутрощі.

Чоловік порвав собі горлянку при сильному чханні

24-річний пацієнт потрапив до лікарні після того, як вкрай невдало чхнув з закритим носом і ротом і порвав собі горлянку. Після цього він цілий тиждень провів у лікарні, не маючи можливості говорити і самостійно приймати їжу. Через тиждень розрив почав гоїтися і стан пацієнта покращився. Але за словами лікарів, йому ще пощастило.

Нагадаємо, люди поділилися знімками з незвичайними вродженими особливостями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", через рідкісне захворювання ніс жінки збільшився вдвічі і почервонів.

Також "Знай.uа" писав, через моторошну хворобу життя молодої бразилійки виявилося перекреслене.