Дієтологи розповіли про маловідомий, але при цьому широко поширений овоч, який надзвичайно корисний для бажаючих схуднути. Це листовий продукт, який посилить будь-яку дієту і зробить її набагато ефективнішою. Як тільки ви включите його в своє меню, ненависні кілограми будуть зникати набагато ленче і швидше.

Дієтолог Світлана Фус представила дуже корисний продукт для схуднення, який вона рекомендує всім читачам свого блогу. Ним виявився листовий овоч мангольд, або листовий буряк, який також називають бадиллям. Як виявилося, мангольд є дієтичним продуктом, оскільки багатий вітамінами, клітковиною, чудово насичує і при цьому малокалорійний.

Фахівець рекомендує вживати мангольд в салатах, додавати до гарнірів і звичних страв, наприклад, макаронів. Завдяки харчовому волокну листовий буряк забезпечує ситість і хороше травлення, покращують обмін речовин. Мангольд збагачує мікрофлору кишечника, при цьому сприяючи меншому всмоктуванню глюкози і жиру. У сукупності це забезпечує швидке схуднення, переконана Фус.

Схуднення

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вчені розповіли один спосіб, який допоможе спалити калорії, однак він підійде не всім. Виявляється, що в схудненні допомагає крижана вода. Експерти рекомендують пити крижану воду. Вони вважають, що такий напій допоможе скинути пару зайвих кілограмів. Як відомо, перед засвоєнням їжі організму необхідно нагріти продукт до власної температури, тобто до 36,6 градусів. На це він витрачає калорії. Оскільки вода бескалорийная, наше тіло спалює "запаси".

Як повідомляв портал "Знай.uа": тим, хто хоче скинути вагу і тримати фігуру в одній вазі радять влаштовувати одноденну дієту або так звані розвантажувальні дні. Однак є деякі обмеження, про які варто не забувати, щоб не нашкодити організму. Зокрема, дієтологи пояснили, як правильно дотримуватися розвантажувальних днів і поєднувати їх зі спортом.

Також "Знай.uа" писав, що вчені з американського університету Темпл підтвердили, що оливкова олія підтримує пам'ять і здібності до навчання, а все завдяки поліфенолам – важливим антиоксидантам, що сповільнюють процеси старіння. Найкраще додавати її в салати.