Вже завтра настане одне з найважливіших свят, до якого українці готуються протягом декількох днів. Починаючи з чистого четверга печуть паски, фарбують яйця, готують сирну паску та інші святкові страви. Всі ті, хто ще не встиг підготувати традиційні ласощі, мають ще кілька годин сьогоднішнього дня. Проте вже зовсім скоро підготовка до Великодня закінчиться і почнеться безпосередньо святкування.

Незважаючи на старання не завжди вдається втілити у життя задумане і красива апетитна пасочка перетворюється на безформну купу тіста. Ми зібрали для вас кілька кулінарних казусів, які обов'язково змусять вас посміхнутися.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Невдалі кулінарні шедеври

Варто відзначити, що підготовкою до свята займаються і українські співачки, співаки, актори, ведучі та інші знаменитості. Очолює список хазяєчок популярна артистка Оля Полякова. Цього разу вона вразила користувачів мережі своїм рецептом смачних і красивих пасочок.

Микола Тищенко також вразив своїх підписчиків вишуканими прикрасами на верхівці виробу. Микола як справжній шеф подбав не тільки про вміст, але також про зовнішній вигляд.

Великдень

Оксана Марченко, українська телеведуча і дружина відомого олігарха, продемонструвала шанувальникам, як прикрасила будинок. Леся Нікітюк про все подумала ще напередодні і сьогодні не витрачає часу ні на кухонні турботи, ні на походи по магазину в пошуках куличика. Як зазначила сама Никитюк: "У мене є свої яйця, тому що я їх вчора пофарбувала".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після 40 днів суворого посту хочеться спробувати все. Однак лікарі радять виходити з посту дуже обережно, адже організм може отримати величезний стрес.

Як повідомляв портал "Знай.uа": банки в травні не працюватимуть два дні. Ще один робочий день перенесуть через святкування Пасхи. Як стало відомо, вихідними будуть 29 і 30 квітня після Великодня, а також 1 травня (День праці) і 9 травня (День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні).

Також "Знай.uа" писав, що на Великдень дощі пройдуть по західній Україні, а також у північній частині. При цьому на решті території країни переважатиме суха погода, хіба що до кінця дня 28 квітня у Харківській та Луганській області очікуються невеликі дощі з грозами.