Фільм Франсіса Вебера про розпещенного хлопчика Еріка, який замість чергової іграшки «купив» газетного працівника, розсмішив не одне покоління.

І в цьому безперечна заслуга П'єра Рішара.

Багато хто цікавляться, ким же став той юний актор, що зіграв роль юного хлопчика. Успіх у картині цілком змінив його подальше життя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Роль у фільмі «Іграшка» стала першою і останньою в кар'єрі Фабріса Греко. На момент фільму йому було 10 років. Після зйомок хлопчик зник, а спроби журналістів його відшукати виявилися марними.

Справа в тому, що після виходу фільму, Фабріс став справжньою легендою в своєму рідному місті Гонессе. На нього показували пальцем на вулиці, біля будинку чекали фотографи, а фанатки не давали проходу. Одного разу якийсь фанат вирішив здерти з хлопчика куртку. Через це у Фабріса стався нервовий зрив, і батьки на цілих півроку закрили його в будинку.

За кілька місяців продюсери, які полювали за молодим актором, бажаючи дістати його в свої фільми, забули про актора. Важливу роль в цьому зіграв його батько, який підняв планку гонорару занадто високо. Можливо, батько хотів захистити сина, а може – просто підняти на ньому чималі гроші. Але як би там не було, Фабріс тільки зрадів відсутності ролей.

Після того, як Фабріс закінчив навчання, він став інженером-програмістом. Зараз він працює веб-дизайнером і проживає у рідному Гонессе разом з дружиною і дочкою.

З журналістами він не говорить, але зйомки в «Іграшці» згадує тепло.

Одного разу журналіст написав Фабрису лист, в якому попросив відповісти на кілька питань. Греко відправив повідомлення з одним словом: «Навіщо?» Більше на повідомлення з подібними проханнями він не відповідав.

Нагадаємо, Анджеліну Джолі паралізувало

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У мережі з'явився трейлер довгоочікуваної драми з Дженніфер Еністон

Також Знай.ua" писав про те, що Всесвітньо відома актриса покінчила з собою