Як стати відомим, коли тобі лише 12 років? Ласі до слави люди бажають отримати відповідь на це питання в будь-якому віці.

Але актори отримали свою заслужену славу завдяки нелегкій щоденній праці.

Як би там не було, але самий легкий шлях до вершини слави — гарний зовнішній вигляд. Саме красенів і красунь ми бажаємо бачити на екранах ТВ і моніторів. Ніхто не буде звертати пильну увагу на людей із зайвою вагою, всім потрібні стрункі і підтягнуті.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Але вроджений талант і харизма багато чого варті. Якою б не була людина, але, якщо від неї буквально віє енергією, то до увага гарантована.

Саме таким ми бачимо юного Вільяма Франкліна-Міллера, квінтесенцію яскравої особистості, краси і самовдосконалення. Ця 14-річна модель ще в 2016 році удостоїлася неофіційного звання «найкрасивіший хлопчик у світі».

В даний момент Вільям дуже популярний. Зовсім скоро він стане найбільш високооплачуваним чоловіком-моделлю.

Популярність прийшла до Вільяму зовсім несподівано. В один прекрасний день на його сторінку в Instagram підписалося понад 150 тисяч осіб. Коли хлопчик побачив цей наплив підписників, то подумав, що його аккаунт взломали.

Найбільший потік любові шлють йому дівчата з Азії. Все завдяки тому, що у хлопчика азіатські риси обличчя і великі очі – прямо як у героїв аніме. Японки і кореянки сходять по ньому з розуму.

Модельні агентства буквально засипають хлопчика пропозиціями. Кліпи, журнали, реклама. Вільям не відмовився від кар'єри моделі.

На хвилі популярності Вільям вирішив спробувати себе в кіно. Він зіграв роль у короткометражному фільмі «Відродження» і серіалі «Джек Айріш». За словами маленького австралійця, кар'єра актора набагато більш цікава, ніж робота моделлю.

Азіатські акули бізнесу чудово знають, що потрібно молоді. Саме тому вони переманили до себе Вільяма, запрошуючи в різні шоу.

Розуміючи, що інтерес громадськості до себе варто постійно підігрівати подробицями з особистого життя, хлопчик спілкується з підписниками в соціальних мережах, а також влаштовує відеотрансляції.

Нагадаємо, У мережі з'явився трейлер довгоочікуваної драми з Дженніфер Еністон

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зірка "Гри престолів" пустив фанатів у святая святих

Також "Знай.ua" писав про те, що Всесвітньо відома актриса покінчила з собою