Зовсім недавно стало відомо про суміш імбиру з лимоном і медом, яка при постійному застосуванні дозволяє не тільки схуднути, але також захиститися від простудних захворювань.

Для її приготування потрібні:

  • 300-350 гр. імбиру
  • один лимон, близько 150 гр.
  • 150-200 гр. меду

Суміш для схуднення

Приготування імбиру з медом:

  • корінь імбиру потрібно почистити і нарізати дрібними шматочками
  • зняти з лимона шкірку і видалити всі кісточки
  • пропускаємо імбир і лимон через м'ясорубку, або подрібнюємо блендером
  • додаємо мед, ретельно перемішуємо.

Варто відзначити, що корінь імбиру дуже соковитий, тому суміш вийде досить рідкою. Її необхідно приймати по одній чайній ложці в день. Оскільки вона володіє специфічним смаком, то спочатку рекомендується додавати її до ранкової склянки чаю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Суміш для схуднення

Імбир слід приймати з обережністю і при будь-яких гострих проявах захворювань шлунково-кишкового тракту потрібно утриматися від його вживання. До інших корисних його властивостей відносяться очищення організму від холестерину, бляшок, токсинів, паразитів, а також омолоджуюча дія.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що іноді з людьми трапляються настільки дивні і незрозумілі випадки, що навіть медикам стає страшно. Перець виду Кароліна Ріпер або Каролінський жнець в серпні 2013 року був занесений в книгу рекордів Гіннеса як найбільш гострий перець у світі. Однак, це не зупинило одного молодого хлопця, який вирішив поласувати цим перцем, але незабаром зрозумів свою помилку.

Перець Кароліна Ріпер

Як повідомляв портал "Знай.uа": Crescent – готель, розташований в американському місті Юрика-Спрінгс, штат Арканзас. Його вважають недобрим місцем, адже тут постійно трапляються загадкові містичні історії, нібито пов'язані з темними силами. Готель був побудований в 1886 році. Ще в той час з'явилися чутки про те, що дана будівля проклята.

Також "Знай.uа" писав, що дієтологи розповіли про маловідомий, але при цьому широко поширений овоч, який надзвичайно корисний для бажаючих схуднути. Це листовий продукт, який посилить будь-яку дієту і зробить її набагато ефективнішою. Як тільки ви включите його до свого меню, ненависні кілограми будуть зникати набагато легше і швидше.