Студія Квартал 95 і її учасники завжди відрізнялися здатністю дуже чітко помічати головні тенденції в суспільстві і вміло вплітати їх в жарти. Не оминула ця доля і підростаюче покоління, яке стало ковтком свіжого повітря у випусках шоу "ГудНайт Клаб". Юнакові всього 16 років, але він домігся непоганих результатів і майстерно опановує залом.

Темою виступу підлітка стала еволюція і він висловив думку про те, що еволюція - це коли наступне покоління має бути кращим, ніж попереднє, але він вважає, що попереднє має сприяти цьому.

"Мій тато приходить додому, їсть, дивиться телек і лягає спати. Слово "еволюція" тут з'явиться тільки в разі, якщо він випадково перемкне на Діскавері" - розповідає Кирило.

Кирило Мазур

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хлопець впевнений, що попереднє покоління розслабляється і перестає себе цінувати після появи нового. Він пояснює це на прикладі свого діда.

"У нас в селі проблеми з водою. Тому бабуся ввечері, коли ми збираємося мити ноги, наливає один великий таз з водою на всіх. І я зрозумів, що у мене самий негидливий дід у світі. Спочатку ноги мию я, потім мій брат, потім бабуся, а потім дід миє обличчя. Я називаю його хедлайнером тазу." - згадує юнак, викликаючи регіт залу.

Не обійшов стороною Кирило і жінок, які, досягаючи певного віку, втрачають повагу до своїх сторінкок у соціальних мережах. Наприклад, мама репостить на свою сторінку різні рецепти, за якими навіть ніколи не готує.

"У мене таке відчуття, що мати добряче припікає на стороні."

Юний комік впевнений, що проблема молодого покоління саме у дорослих, які просто розслабилися. Адже вони навіть не думають про безпеку.

"Я живу на 13 поверсі і дізнався, що пожежна драбина дістає тільки до 12 поверху. І якщо почнеться пожежа, люди, які живуть вище, повинні будуть зробити імпровізовані сходи з ковдр, щоб дістатися до 12 поверху. Вам не здається, що пожежа - не найкращий час для імпровізацій?"

Не забув Кирило і про самооборону. Адже він пізно повертається додому і якось зайшов в магазин для самооборони з бажанням обрати собі якийсь засіб захисту. Але йому відповіли, що всі товари продаються строго з 18 років.

"Просто я школяр. Все, що я зможу зробити, якщо на мене нападе злодій - це вистрілити в нього прищем. Тому, хлопці, ви там подумайте, щоб ми еволюціонували"

Нагадаємо, слуга народу поділився страхами з українцями.

Як повідомляв "Знай.uа", Сивохо відповів ворогам Зеленського мовою Фаріон.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський зупинить "бізнес на крові" Укроборонпром.