Netflix - це американська компанія, яка знімає, випускає одні з найцікавіших фільмів і серіалів. Цікаво те, що Netflix в день прем'єри викладають відразу всі серії підряд. Тому можна загорнутися в плед, взяти кружку гарячого какао і приготуватися до багатогодинного перегляду фільмів. Пропонуємо вам добірку найкращих фільмів та серіалів від американської компанії.

Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі

Тодд жив звичайним життям, отримував невелику зарплату і допомагав сестрі. Але в один день весь його світ звалився. Тодда звільнили з роботи, господар квартири став йому погрожувати, його навіть почали підозрювати у вбивстві. Але коли він вже почав опускати руки, в його житті з'являється невтомний оптиміст Дірк Джентли, який заявляє, що Тодд - важлива частина розслідування.

ОА

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Головна героїня серіалу повертається додому через 7 років після зникнення. Що з нею сталося, ніхто не знає, та й сама дівчина не говорить. Основна інтрига - чудове прозріння, адже до зникнення дівчина була сліпою.

Ліллехаммер

Легкий комедійний серіал, який підніме настрій після напруженого дня. Френк, немолодий мафіозі, здає свого боса федералам і, боячись розправи колег, переїжджає в норвезький Ліллехаммер. Потрапивши в толерантний світ, головний герой не збирається підлаштовуватися під суспільство, а, навпаки, підлаштовує світ під себе і створює підпільну імперію.

Родовід

Багатосерійний драматичний трилер, створений Тоддом і Ґленном Кесслерами, за участі Даніеля Зельмана. Цей серіал почнеться з розв'язки, а потім неспішно підведе нас до передісторії. Проект про дорослих братів і сестер, чиї секрети спливають назовні, коли додому повернеться ще один член сім'ї.

Лемоні Снікет: 33 лиха

Після нещасного випадку троє сиріт - Вайлет, Клаус і Сонечко, потрапляють на піклування до єдиного родича - жахливого графа Олафа. Його абсолютно не хвилюють діти, а тільки їхні гроші. Діти намагаються розповісти правду, але їм ніхто не вірить. Через нерозуміння дорослих вони потрапляють в різні пригоди та намагаються всіма силами розгадати таємницю загибелі батьків.

Нагадаємо, кращі кінопрем'єри: що варто обов'язково подивитися на цьому тижні.

Як повідомляв Знай.uа, світ завмер в очікуванні нового "Короля Лева", Disney знову змусить ридати мільйони.

Також Знай.uа писав, Шерлок невиліковно хворий: Камбербетч налякав шанувальників зовнішнім виглядом.