Команда картини про найвідомішого шпигуна влаштувала вельми довгоочікувану презентацію. Так, новий режисер фільму про Джеймса Бонда Кері Фукунага разом з Деніелом Крейгом представили акторський склад.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, до виконання своїх ролей повернуться Леа Сейду, Бен Уішоу, Наомі Харріс, Рейф Файнс, Джеффрі Райт і Рорі Кіннер, а новачками проекту стануть обіцяний Рамі Мальок в образі нового лиходія, а також Ана де Армас, Біллі Магнуссен, Далі Бенссалах, Лашана Лінч і Давид Денсік.

Бонд 25

За сюжетом Бонд пішов зі служби МІ-6 і веде неспішне життя на теплій Ямайці. До нього приходить старий знайомий з ЦРУ Фелікс Лейтер з проханням допомогти розшукати викраденого вченого. Справа, здавалася б простою не перший погляд, звичайно ж, виявляється тією ще пригодою. Бонду протистоїть загадковий злочинець, озброєний найновішою технологією.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Острів, до речі, не дарма обрано одним з місць зйомки – саме тут Ян Флемінг написав свої романи про британського шпигуна, а дії першого фільму франшизи "Доктор Ноу", який вийшов у 1962 році також починаються на Ямайці. Після Ямайки події нового Бонда перемістяться в Італію, Англію і Норвегію.

Крім сюжету і акторського складу, всіх цікавила і назва фільму, але з нею творці ще не визначилися, тому поки що проект все ще називається "Бонд 25". Прем'єра відбудеться 25 квітня 2020 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що німецький гурт Rammstein після першого за сім років кліпу на трек Deutschland опублікувала фрагмент ще одного музичного відео на пісню Radio з майбутнього альбому. Трейлер опубліковано на офіційному каналі Rammstein в YouTube.

Нагадаємо, Месники: Фінал - зірки "Холостяка" та інші знаменитості на гала-прем'єрі в Києві.

Як повідомляв Знай.uа найкращі кінопрем'єри: що варто обов'язково подивитися на цього тижня.

Також Знай.uа писав, Україна зняла фільм про героїчний подвиг моряків, навіть у Голівуді позаздрять.