Долина безголових в Північній Канаді – таємниче місце, в якому відбуваються неймовірні події. Вона розташована в глибині Гімалаїв в індійському штаті Хімачал-Прадеш (Засніжена провінція). Це малодосліджена ділянка під назвою Куллу (Кулантхапита). Кулантхапита в перекладі означає кінець населеного світу, тому долину вже багато років вважають обителлю богів. За переказом, бог Шива протягом тисячі років медитував саме в цьому місці.

Долина тіней

Долина Богів приваблює людей з усього світу. Вони шукають тут легендарну Шамбалу, інші намагаються досягти нірвани, а треті просто зачаровані захоплюючою красою.

Долина безголових

Неймовірно, але багато мандрівників та шукачів пригод безслідно і загадково зникають у цьому місці. Деякі стали жертвами нічного нападу невідомих. Одні з таких – сім'я британця Мартіна Янга. Він, його дружина та їх 14-річний син були дуже сильно побиті незнайомцями, які раптово з'явилися з темряви. Примітно, що їх метою було зовсім не пограбування, вони не взяли у жертв абсолютно нічого.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Долина богів

Відомо кілька десятків випадків безслідного зникнення людей. наприклад, у 1996 році в Долині безголових кудись зник Йен Могфор, двадцятирічний студент Брістольського університету. Коли друзі почали шукати, то навіть не виявили записи в реєстраційній книзі місцевого готелю, в якому, як Йен повідомив друзям, він зупинився.

Долина тіней

У цьому ж році зникла 32-річна італійка Олександра Верді. Її тіло знайшли через деякий час на березі річки. Лікарям так і не вдалося з'ясувати причину смерті. Але вони відзначили, що в очах загиблої застиг вираз жаху.

Долина безголових

У 1997 році в Долині безголових зник студент з Канади Ардаван Тахерзадех, у 1999 році – син відомого впливового банкіра Маартен де Брейн. Його пошуки були організовані на найвищому рівні, але і вони не дали ніяких результатів.

Це тільки маленька частина історій зниклих людей. Ніхто досі не може пояснити, що відбувається у загадковій Долині тіней.

Долина богів

Читайте також: Гебеклі-Тепе, згорілі кургани і великий лабіринт на Заячому острові - незвичайні місця, походження яких неможливо пояснити

Як повідомляв портал "Знай.uа", на території України можна відшукати неймовірну кількість місць, оповитих страшними міфами і неймовірними легендами. Одне з таких місць - озеро Берестувате

Также "Знай.uа" писав про 13 найстрашніших місць на планеті. Це покинуті будинки, кладовища, замки, готелі, острови, які мають таємничу історію.