Експерти по всьому світу постійно знаходять докази існування позаземних цивілізацій. Незважаючи на те, що офіційна наука непохитна у питаннях уфології, вони продовжують свою діяльність.

На південному узбережжі Перу був знайдений череп інопланетянина. Він має незвичайну витягнуту форму, його вага досягає 1.27 кілограмів. Археологи повідомили, що він приблизно на чверть важчий за череп дорослого чоловіка. Його об'єм становить близько 1500 кубічних сантиметрів. Це приблизно на 20 відсотків більше, ніж людський. Вчені відзначили, що це далеко не перша знахідка деформованого черепа. З 1927 року до сьогоднішнього дня було виявлено кілька сотень подібних черепів.

Представники офіційної науки стверджують, що стародавні племена, що населяли Перу, самостійно змінювали форму немовлятам, коли їх крихітні голови були ще м'якими і піддавалися деформації.

Але уфологи переконані, що це справжній доказ того, що на нашій планеті жили прибульці. Вони припускають, що люди хотіли наслідувати інопланетних гостей, у яких була саме така форма голови. Дослідник Брайан Ферстера вважає, що черепи настільки аномальні, що мова йде не тільки про зміну форми. Щелепи неймовірно міцні, а очниці набагато більші, ніж зазвичай. Експерти провели ДНК-тест і виявили, що немає жодного збігу з людиною. Вони впевнені, що інопланетяни були серед людей. А деякі з них вважають, що вони і зараз населяють нашу планету.

Експерти пов'язують череп з недавньої знахідкою у В'єтнамі – інопланетним передавачем. Він наштовхує уфологів на думку про те, що прибульці не тільки жили серед людей, а і зв'язувалися з іншими галактиками. Цей передавач нагадує мегаліт. Дослідники відзначили, що він схожий на знаменитий Стоунхендж. У наш час від пристроїв зв'язку, побудованих стародавніми прибульцями, залишилися лише невеликі частини.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у 2016 році світ потрясла новина про сенсаційну знахідку – на Канарських островах були знайдені мумії справжніх велетнів.

"Знай.uа" писав, що молекулярні біологи з Великобританії створили нову методику аналізу геному, яка дозволяє дуже точно оцінювати ДНК, успадковану від різних давніх популяцій людей.

Як повідомлялося, інопланетяни створили гібридів людини і прибульця, мутанти врятують Землю від знищення.