В Перу засікли цілу армію НЛО. Уфологи повідомили, що в цій місцевості таємничі апарати з'являлися і раніше. У 2013 році для вивчення потерпілого крах об'єкта в Ченегільясі (або, як вважають місцеві, збитого військовими вертольотами) відправили групу дослідників, але настільки численну ескадру було знято вперше.

НЛО в Перу

Місцеві шамани побоюються, що загадкові інопланетні істоти відкрили полювання на реліквії Едему древніх інків. Це три кам'яних "яйця", які є святинею. Вони дозволяють подорожувати між світами, тому цінуються дорожче будь-яких скарбів і коштовностей. Протягом довгого часу цю святиню вважали міфом.

Країна інків

Але все змінилося, коли британські вчені знайшли артефакти у 2010 році у високогір'ї Анд, в перуанському містечку Інгапірка Ваминан. Саме в цьому місці в 15 столітті перебувала ритуальна площадка. Камені зберігалися під жертівником на глибині 2.5 метрів.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Цінність реліквії інків

Цінність священних каменів інків полягає в тому, що вони дають владу над простором. Одна з версій свідчить, що через їх вплив деякі міста в Центральній і Південній Америці могли спорожніти таємничим чином. Жерцям було відомо, як перемістити місцевих у паралельні світи. Це дозволило врятуватися від катастрофи, що наближається.

Камені інків

Як і інші могутні артефакти, священні камені мають зворотну силу. Створення нового Едему може зруйнувати старий. Шамани з Перу і уфологи вважають, що якщо реліквія потрапить до рук прибульців, це може викликати Апокаліпсис. Досі ніхто не може пояснити, як при переході між світами реагують різні матеріали. Імовірно все матеріальне руйнується, а переміщається лише енергія. На тематичних ресурсах експерти заявили, що ці камені хтось може знищити. А це означає, що все, що було створено за їх допомогою розпадеться на шматки або буде переміщено в іншу реальність. Це стосується і Землі.

Перехід між світами

Читайте також: час розплати настав, прокляття фараонів починає збуватися. До Землі летить астероїд Бог Хаосу, який може знищити людство.

Як повідомлялося, археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.

Портал "Знай.uа" писав: археологів шокували знайдені морські свинки, які були вбрані в сережки та намиста.