Велика піраміда в Гізі – одне з семи чудес світу, яке мріє побачити кожен мандрівник. Архітектурна фірма Thomson Perrett & Lobb вирішила зробити це місце ще привабливішим. Вона відкрила всього в 5 милях від легендарних пірамід сучасний комплекс NewGiza. Поле для гольфу розташувалося на південно-заході Каїра, воно перебувало в розробці близько 20 років. Над проектом працювали п'ятиразовий чемпіон Open Пітер Томсон, який помер торік у віці 88 років, а також архітектори поля Тім Лобб і Росс Перетт.

Комплекс NewGiza

Перед розповів про створення поля:

"Прогулюючись по цьому місцю в 2005 році, ми вже знали, що у нас є потенціал створити унікальний сучасний комплекс в кар'єрі прямо з Каїра".

Єгиптолог не поділяє ентузіазм і позитивний настрій архітекторів. Він переконаний, що нове поле для гольфу з видом на піраміди здатне запустити Апокаліпсис.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Комплекс NewGiza

Експерт повідомив:

"Люди розбудять Тутанхамона дуже швидко. Потужною руйнівною силою володіє не тільки його мумія, а й уся земля, де ступала його нога і його народ. Нерозумно вважати, що нічого не станеться. Курок уже спущено, і варто чекати кінця".

Єгипетські піраміди

Єгиптолог зазначив, що не варто використовувати зручне розташування величних пірамід в Єгипті, оскільки точно невідомо, чим може обернутися будь-яке комерційне рішення, яким би вигідним і привабливим воно не було. Фахівець попереджає експериментаторів про те, що розважальні заклади не повинні з'являтися на території Єгипту, а тим більше, біля пірамід. Адже це може погано скінчитися через гнів мумій і дух Тутанхамона.

Тутанхамон

Читайте також: час розплати настав, прокляття фараонів починає збуватися. До Землі летить астероїд Бог Хаосу, який може знищити людство.

Як повідомлялося, археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.

Портал "Знай.uа" писав: у небі з'явилося моторошне Око Нібіру, Апокаліпсис уже близько.