Жінка хоче залишатися красивою та яскравою незалежно від віку. За допомогою вдалого образу можна легко скинути 10 років. Що обов'язково повинно бути у гардеробі кожної жінки, якій за 35.

Спідниця-олівець

Цей вид спідниць і суконь – один з найвигідніших варіантів. До того ж вони не виходять з моди. Ці речі візуально витягають фігуру та приховують недоліки. Краще вибирати спідниці з високою посадкою і довжиною ледь за коліно.

Штани

Рекомендуються однотонні варіанти, що мають лаконічний покрій. Оптимальні моделі без помітного декору, однак красивий пояс або ремінець стануть відмінним акцентом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сміливі поєднання

Освіжіть класичний образ яскравими відтінками і принтами, але не використайте більше 3 кольорів в одному образі.

Ніжні відтінки

Тут головне – визначитися з відповідними кольорами. Так, наприклад, ніжно-блакитний вмить зробить вас молодшими, а жовтий категорично заборонений. Особливу увагу приділіть світлим пастельним відтінкам: бежевому, кольору слонової кістки, коричневому, білому, сірому.

Підбори

Туфлі на підборах - ознака сексуальності та елегантності. Якщо вам не зручно ходити на підборах щодня, обирайте не високі, вони цього сезону в моді.

Цікаві деталі

Якщо в одязі необхідно дотримуватися класики, то при виборі аксесуарів можна дати волю фантазії. Наприклад, іноді одягти красивий капелюшок або масивні прикраси, додавати до костюма незвичайну брошку або яскраве взуття.

7. Речі, про які варто забути:

  • Короткі спідниці

Юність вже залишилася у минулому. Такі спідниці на дорослих жінках виглядають м'яко кажчи недоречно.

  • Глибоке декольте

Величезний виріз позбавить вас елегантності. Не потрібно виставляти все напоказ.

  • Одяг у білизняному стилі

Залиште екстравагантність 20-річним худорлявим дівчаткам. На більш зрілих жінках такий варіант буде виглядати вульгарно.

  • Футболки з "підлітковими" принтами

Жінка старше 35 років з принтами, як на дитячих речах, виглядає недоречно. Можна підібрати більш вдалі, але не менш яскраві варіанти.

  • Занадто вільний одяг

Не бійтеся підкреслювати свої принади. Забудьте про балахони та безформенний одяг.

Дивіться: тренди весни 2019

Нагадаємо, Тіна Кароль здивувала ніжним літнім образом, яке відповідає головним трендам весна-літо 2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, українкам показали головні тренди весни 2019.

Також Знай.ua писав про те, що Ірина Шейк в трусахі светрі прикрасила обкладинку можного глянцю.