Бритаския пара на ім'я Лінда і Джей зовсім скоро збирається відсвяткувати 18-ту річницю весілля. Вони живуть душа в душу і тут не було б нічого незвичайного, якби між ними не була різниця у віці в цілих 34 роки. Про це пише Clutch.

51-річна Лінда була матір'ю двох дітей, яка переживала важке розлучення, коли на її шляху з'явився Джей. Жінка тут же закохалася до нестями, незважаючи на те, що 17-річний підліток був ровесником її сина.

Пара зізнається, що на перших порах їхні родичі були просто шоковані таким союзом, і навіть намагалися відмовити їх від весілля. Однак, закохані не послухали нікого, і в 2001 офіційно уклали шлюб. За їхніми словами, незважаючи на різницю у віці, вони по-справжньому щасливі.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Те, що посторонні постійно приймають Лінду за матір Джея тільки смішить подружжя. Вони люблять згадувати, як вперше поцілувалися, і як Лінда навчила Джея водити машину.

"Нам все одно, що кажуть люди. Наш шлюб тривав набагато довше, ніж багато інших, і ми все ще дуже закохані", - заявила Лінда.

Раніше повідомлялося, що примадонну російської естради Аллу Пугачову не на жарт втомили святкування. Чоловік зірки Максим Галкін повіз її на довгоочікуваний відпочинок. Шоумен не розповідає, де саме подружжя проводять час – проте на фотографіях співачка виглядає різко помолоділою.

Відповідні знімки Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram. Артист щиро привітав усіх шанувальників з Першотравнем. Де саме відпочиває зіркове семейтво, шоумен не пише, але на фотографії не скупиться.

"Вітаємо з Першотравнем! Обіймаємо! Обіймаємо!", – підписав Галкін новий знімок з дівчиною, дуже схожою на Аллу Пугачову.

Нагадаємо, молода й струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Раніше Знай.uа повідомляв, як одружилися Сергій Єсенін і Айседора Дункан.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон і принц Вільям святкують річницю.