Експерти заявили, що Нібіру пішла на зближення з нашою планетою, щоб забрати у землян священну реліквію, яку прибульці з Нібіру залишили на Землі кілька тисяч років тому.

В нічному небі над Індією помітили палаючий НЛО. За словами уфологів, ануннаки хочуть повернути Камінь Шиви.

Першовідкривач Нібіру Захарія Сітчин раніше вважав, що планета-вбивця зближується із Землею через 3600 років після першої "зустрічі".

За словами очевидців, величезний палаючий НЛО спокійно пролетів над людьми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що американський письменник Сітчин першим передбачив, що Нібіру підходить до Землі один раз в 3600 років.

А представники альтернативної науки переконані, що гуманоїдам з планети-вбивці потрібна священна реліквія – камінь, відомий в індуїзмі як Шивалінгам.

Відомо, що аналогією овального каменю в світі немає, він в єдиному екземплярі знаходиться в індійській річці Нармаде. Швидше за все, камінь може бути пов'язаний з високими технологіями, якими в останні роки захоплені нибіруанці.

А за деякими даними, цей камінь своїм походженням пов'язаний саме з Нібіру. Після зіткнення її мешканців з давніми землянами камінь опинився на нашій планеті.

Нагадаємо, ці інтригуючі знімки зробив житель Америки недалеко від гори Шаста. Фото були зроблені 17 квітня 2019 року. А через кілька днів чоловік відправив їх на уфологічний сайт MUFON.

За розповіддю очевидця, який зняв яскравий кулястий об'єкт, він їхав пізно ввечері в гості до своєї мами і коли проїжджав повз гори, то побачив над горою Шастой яскраві красиві зірки. Він зробив кілька фото, а коли приїхав до мами, став їх розглядати.

Так раптово він зрозумів, що одна зірка занадто яскрава і що на кожному знімку вона змінює своє місце розташування.

Нагадаємо, знайдено аномальне місце, в якому предмети "сходять з глузду". У цій таємничій пустелі абсолютно всі люди втрачають зв'язок із зовнішнім світом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" НЛО маскувався під хмару, але дрон його викрив. Цей об'єкт рухається так швидко, що більш-менш розгледіти його можна лише уповільнивши відео.

"Знай.uа" писав, абсолютно фантастичні події відбуваються в Індії, в районі Котвали Тхана Мадхубанпара, більше тижня не припиняється дощ з каменів.