Художник малює жорсткі, але чесні ілюстрації про те, як на нас впливають соцмережі.

Сем Бейлі - британський ілюстратор, які створює провокаційні та яскраві малюнки на тему сучасного суспільства і його технологій, передає WuzzUp.ru

Він прославився, коли став викладати свої роботи в Instagram. Людям дуже сподобалися талановиті і майстерно зроблені малюнки олівцями.

Сем з їх допомогою висловлює свою думку з приводу суспільство, яке поневолили соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, британські фахівці знайшли прижиттєвий портрет Леонардо да Вінчі, який всі ці довгі роки ховався серед документів самого художника. Портрет знайшли під час аналізу документів, що зберігаються у Віндзорському замку. На ескізі зображено бородатий чоловік.

Мартін Клейтон, керівник відділу гравюр і малюнків в Трасті Royal Collection, визначив обличчя, коли готував малюнки, що зберігаються в Віндзорському замку, для виставки. Малюнок буде одним з 200 експонатів на найбільшій виставці робіт Леонардо за більш ніж 65 років.

Відомо, що ескіз покажуть на відкритій експозиції в Букінгемському палаці 24 травня, також відвідувачі зможуть побачити анатомічні малюнки самого Да Вінчі і багато іншого. Всі вони були придбані королем Карлом II в XVII столітті і з тих пір зберігалися в британських фондах.

Нагадаємо, Леонардо да Вінчі раптом з'явився посеред поля через 500 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа" італійські вчені розкрили головний секрет Леонардо да Вінчі. Директор флорентійського музею Ейке Шмідт назвав відкриття "справжньою революцією у вивченні творчості Леонардо".

"Знай.uа" писав, в паризькому Луврі безуспішно намагаються з'ясувати, де знаходиться "Спаситель світу".