13 лютого 1936 року під мостом Моранді в італійському місті Катанзаро було знайдено мертве тіло чоловіка. Ним виявився місцевий житель Джузеппе "Пепе" Веральді і судячи з характеру травм на тілі й голові, він впав вниз з мосту.

Поліція швидко закрила справу, постановивши, що Веральді покінчив життя самогубством. Але сім'я жертви була з цим категорично не згодна. За їх словами, у Пепе не було ніяких приводів вбивати себе і його вбили. Природно правоохоронці на такі протести махнули рукою, адже кому хочеться вірити, що їх близька людина вирішила звести рахунки з життям.

Минуло 3 роки, як на цьому мосту сталася ще одна дивна і навіть лякаюча подія.

У січні 1939 року, по мосту Моранді йшла юна дівчина Марія Таларіко. Раптово вона відчула сильне бажання підійти до одного конкретного місця, а потім у неї сильно закрутилася голова і вона втратила свідомість.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На щастя, дівчину, яка лежала без чуття швидко помітили, дізнавшись за паспортом особистість її віднесли додому, де вона не приходячи до тями міцно заснула і проспала довгий час.

Але коли вона прокинулася, почалися ще більш дивні речі. По-перше, це вже не була Марія, вона говорила низьким чоловічим голосом і відразу ж заявила, що вона ніхто інший як Джузеппе Веральді.

По-друге, "Джузеппе" після цього почав вимагати принести йому вино і сигарети, а ще знайти його мати.

Марія ніколи не курила і не пила, це була дуже скромна дівчина. Її сім'я відразу ж стривожилася, однак послухалася прохання і привела в дім матір покійного Джузеппе - Катаріну Веральді.

Після недовгої розмови Катаріна заявила, що це її син. Крім того, "Джузеппе" написав кілька рядків на папері і це був не почерк Марії, а почерк саме сина Катерини.

Але що потрібно було Джузеппе від бідної дівчини? Вона стала для нього лише провідником. Джузеппе розповів, що він не вбивав себе, а на нього напали його власні друзі, побили і кинули з мосту вниз. Після цього Джузеппе побіг з хати до мосту і впав в непритомність на тому ж місці, де раніше впала Марія.

Незабаром дівчина отямилася, це знову була Марія, і вона не пам'ятала нічого з того, що з нею було після її непритомності. Вона жила далі звичайним життям і з нею більше не відбувалося нічого дивного. Всі навколо були спантеличені цією історією. Чутки, здогадки та плітки довго ще ходили серед місцевих жителів.

Але що більш дивно, через 9 років Катаріна Веральді отримала лист, написаний колишнім другом Джузеппе - Луїджі "Тото" Марчете, який переїхав до Аргентини незабаром після смерті Джузеппе.

У листі Луижи повністю зізнався у вбивстві Пепе через ревнощі до жінки і докладно розписав, як він разом з трьома іншими приятелями Пепе на нього напав, побив і скинув з мосту. Тобто саме те, що розповів дух Джузеппе, перебуваючи в тілі Марії.

Проте, коли Катаріна вирішила зв'язатися з Луїджі, з'ясувалося, що він зовсім недавно помер, а інші люди знайшли цей лист серед його речей і на ньому було вказано надіслати за такою то адресою Катаріні Веральді.

У своєму заповіті Луїджі також написав, щоб всі його речі і цінності віддали родині Веральді як відшкодування за злочин.

Поліція Катанзаро визнала лист справжнім і після цього заарештувала трьох спільників Луїджі, які жили у Катанзаро. Всі троє були визнані винними у вбивстві Джузеппе Веральді і отримали по заслугах.

Нагадаємо, чоловік у сні відправився в астральну подорож, але пізніше хтось намагався захопити його тіло.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопчик на ім'я Райан Хаммонс впевнений, що в глибині душі у нього є "таємна особистість".

Також "Знай.uа" писав, жінка стверджує, що в минулому житті була вбивцею і зараз страждає за старі гріхи.