Жінка, яка дуже переживає за спокій і здоров'я своєї сім'ї поділилася дивною історією з користувачами сайту Reddit, підписавшись ніком "midnightmemories8".

За її словами, не так давно вони з чоловіком переїхали в двоповерхову квартиру типу кондо. Подружжю все сподобалося, і вони були щасливі, що оселилися в такій затишній квартирці. Однак, не минуло й місяця, як жінка раптом почула вночі гучний і виразний стукіт у двері спальні.

"Цей стукіт розбудив мене і спочатку я подумала на двох наших собак, але потім побачила, що вони лежать біля ліжка. А стукіт був таким настороженим, що нагадав мені сцену з фільму, в якій поліцейські також стукали у двері квартири підозрюваного. Собаки ймовірно теж чули цей шум, вони підняли голови і дивилися на двері. Але при цьому жодна з них не почала гавкати, що було вкрай незвично. Я подивилася на годинник, була середина ночі, після цього я переконала себе, що побачила кошмарний сон".

Як розповідає жінка, вона була вагітна і в неї не рідко траплялися неспокійні сни. Але очевидно, проблема була в чомусь іншому, оскільки через кілька днів це сталося знову, а потім ще і ще раз.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Хтось невидимий стукав у двері нашої спальні посеред ночі, рано вранці та опівдні. Одного разу я не прокинулася від стуку, а від незрозумілого шипіння, наче від старого працюючого модему, а ще два рази я прокидалася і знаходила двері нашої спальні відкритими, хоча ми їх на ніч закриваємо. Мій чоловік лише один раз прокинувся від цих ударів. Справа в тому, що він сильно втомлюється на роботі і спить дуже міцно. Але коли я розповіла йому про звук як від працюючого модему, він зізнався, що теж чув його, причому неодноразово, але не говорив мені, так як не хотів мене лякати".

Звісно, після такого жінка зовсім втратила спокій. Адже більшу частину часу вона проводить одна в цьому страшному домі, чоловік на роботі.

Стурбована і вагітна вона звернулася за допомогою до сестри. Та порадила їй представляти захисний екран і говорити вголос, що ти захищаєш себе і свій будинок цим екраном від всього поганого, що хоче проникнути в будинок.

"Я почала робити це і здавалося, що воно спрацювало. В хаті стало тихо і спокійно. Через деякий час я народила дитину і думала, що все страшне пішло. Але нещодавно вона повернулася. Мій чоловік був на роботі, а я сиділа в нашій спальні і годувала доньку груддю. Двері були закриті. Раптом у ці двері тричі голосно постукали. На цей раз обидві мої собаки відреагували як слід, одна почала гавкати на двері, а друга загарчала в цю ж сторону. Я ж дивилася в нижню частину двері і там взагалі нічого не було видно, тобто з тієї сторони перед дверима ніхто не стояв".

Крім цього, в будинку була ще одна дивна деталь. В квартирі під сходами є невеликий шафка з дверима для зберігання різних побутових дрібниць і за останні 3-4 місяці жінка двічі заставала дверцята цього шафки прочиненими.

"Ми ніколи не користуємося цією шафкою, і крім того, щоб відчинити дверцята, потрібна неабияка сила, так як вона заїдає. Я зробила фото того як ця двері виглядає в звичайному закритому вигляді – справа і у відкритому – ліворуч".

"Коли я розповіла чоловікові про ці дверцята, він близько півгодини перевіряв, чи могла відкриватися двері самі по собі. Мій чоловік не вірить в паранормальне, однак він так і не міг зрозуміти, яким чином двері могла відкритися без впливу на неї будь-якої сторонньої сили. Після цього він розпитав господаря дому про те, що діється з цими дверима і чи міг він прийти і перевірити її. Проте той сказав, що це швидше за все просто протяг".

Нагадаємо, привид жінки налякав працівника автозаправки. Це так турбувало чоловіка, що він не міг не поділитися цим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", подружня пара зафіксувала примар дітей.

Також "Знай.uа" писав, щось моторошне пробралося в спальню до чоловіка.