Не всі вірять в надприродне, так і наукових доказів існування потойбічних явищ немає. Однак є безліч дивних феноменів і подій, які наука пояснити не в змозі.

Немає нічого страшнішого, ніж прокинутися вночі і побачити силует біля підніжжя ліжка. Це почуття на собі відчула дівчина з Чикаго на ім'я Ірис Аламо.

Довгий час вона не могла спокійно спати ночами, вона прокидалася від дивних звуків або від того, що їй ставало дуже холодно. Розкривши очі дівчина знаходила свою ковдру на підлозі.

Привиди часто сповіщають про свою присутність за допомогою звуків. Якщо ви чуєте кроки, які наближаються до вас, а потім затихають, або стукіт дверей, які були зачинені, але не можете з'ясувати причини цих явищ — ймовірно, ви стали жертвою примари.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Спочатку дівчина поскаржилася своєму найкращому другові, який Ірис встановив в її спальні відеокамеру, щоб з'ясувати причину цього.

На відеозаписі, яку дівчина розмістила на своїй сторінці в Facebook, чути зловісний скрип двері, яка повільно відкривається, наче хтось входить в її спальню, а потім якась невидима сутність починає стягувати ковдри, якими вона вкрита.

Дівчина раптом різко прокидається і швидко сідає в ліжку. У цей час можна побачити, як напівпрозора куля відлітає в лівий кут кімнати. Камера чітко зафіксувала якусь надприродну силу.

У своєму коментарі до відео, Ірис Аламо написала, що "знадобився майже цілий рік, поки відеокамера, нарешті, щось зловила", і додала, що "напевно, через це я не можу спати ночами".

Подальші коментарі від друга Ірис і її відповіді свідчать про те, що ситуація дійсно мала місце, але, беручи до уваги численні підробки, можна пробачити скептично налаштованих глядачів, які засумнівалися справжності відео. Багато хто відзначив, що це всього лише вдала постановка.

Нагадаємо, привид жінки налякав працівника автозаправки. Це так турбувало чоловіка, що він не міг не поділитися цим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", подружня пара зафіксувала примар дітей.

Також "Знай.uа" писав, щось моторошне пробралося в спальню до чоловіка.