Житель Америки Бойд Бушман розповів секрети, які стосуються дослідів вчених в "Зоні 51". Важливі таємниці він відкрив перед своєю смертю в 2014 році. Відповідне відео з'явилося в YouTube.

Співробітник Lockheed Martin Бушман озвучив неймовірну інформацію в бесіді з журналістами. Він показав доказ існування позаземного життя – фотографію прибульця.

Військовим фахівцям після знаменитого Розуэльского інциденту вдалося приховати на базі літаючу тарілку. Крім того, вони робили копії технологій гуманоїдів.

В даному місці також проводилися досліди над прибульцями з Китонии, яка розташована на відстані 68 світлових років.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Автор комічних проектів показав фотографію інопланетянина. У нього були темні кола під величезними очима. Вони утворилися від того, що його зберігали в контейнері зі спеціальними хімічними речовинами.

Крім того, йому провели перевірку на детекторі брехні для того, щоб підтвердити правдивість сказану ним інформації. Чоловік згадав про технології антигравітації, ось тільки скептики продовжують сумніватися в його словах.

Раніше повідомлялося, що американським астрономам вдалося виявити точну величину, яка характеризує швидкість расширения Всесвіту - постійну Хаббла (H). Вона виявилася 74,03 кілометра в секунду на мегапарсек.

Це відкриття може вказувати на те, що можуть існувати фізичні закони за межами космологічних моделей, про яких відомо нині.

Нагадаємо, у NASA розкрили сценарій Апокаліпсису.

Як повідомляв Знай. ua, біля Сонця помітили кубічна НЛО.

Знай. ua писав, що вчені розкрили головну загадку Всесвіту.