За останні кілька років на нашій планеті відбулося безліч стихійних лих, які забрали життя тисяч людей. Чисельність і масштаб катастроф стрімко збільшується. Це наштовхнуло уфологів на думку про те, що інопланетяни, які є відповідальними за збереження життя в космосі, готуються до глобальної чистки Землі від людей. Раніше експерти повідомили про те, що прибульці з'явилися на планеті саме в той момент, коли діяльність людства почала її знищувати. Вчені вже б'ють на сполох, адже так звана крижана шапка Землі в Антарктиді тане неймовірно швидко. Це може стати причиною Всесвітнього потопу, який загрожує всьому живому.

Крім того, по всьому світу почала поширюватися епідемія кору, незважаючи на те, що вакцину вже винайдено. Американські дослідники заявили, що за останні 25 років кількість інфікованих стало рекордним.

Кір

Уфологи зазначили, що суттєво зросла дитяча смертність, адже нерозвинений імунітет не здатний впоратися з серйозними вірусом. Ймовірно, прибульці-чистильники спочатку позбудуться всіх дітей на Землі, а потім доб'ють інших за допомогою кліматичної зброї.

Дітей знищать першими

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зі сторони цей план виглядає цілком логічним. Адже якщо епідемія кору досягне планетарних масштабів, і перетвориться на форму, яка буде несприйнятливою до вакцини, дорослі напевно перестануть народжувати дітей, щоб не піддавати їх настільки серйозної небезпеки.

Кліматична зброя

Смерчі, землетруси, повені й інші катаклізми відбуваються в густонаселених містах, знищуючи величезну кількість людей. Уфологи вважають, що вища форма інопланетян усвідомила, що людство не оберігає свій дім, а лише шкодить йому. Люди висмоктують всі "соки" з Землі. Тому прибульці вирішили залишити в живих невинних тварин, які не шкодять планеті. З часом вони можуть еволюціонувати у менш деструктивний вид, ніж Homo sapiens.

Виживуть тільки тварини

Знай.uа писав: Земля - втрачений родич Нібіру, скоро відбудуться довгоочікувані обійми, які знищать все живе. Нібіру накриє Землю тінню, планету охопить вічний холод і темрява.

Читайте також: час розплати настав, прокляття фараонів починає збуватися.

Як повідомлялося, прибульці почали полювання на святиню інків, вони відкриють прохід між світами, щоб викликати Апокаліпсис.