10-річна японська дівчинка Ноко, яка проживає в Амстердамі, набиває татуювання — її клієнтами стали вже 20 осіб. Дівчина є дочкою всесвітньо відомого тату-майстра Gakkin і займається татуюванням з 6 років. Все почалося в той момент, коли батько приніс їй шматок силіконової шкіри.

Дівчинка розповідає: «Я спробувала, і це було весело! Мені було дуже приємно, що батьки і друзі похвалили мої роботи. Вони сказали, що починати займатися татуюваннями в такому юному віці — це незвично, і я подумала, що це дуже цікаво. Тому я і вирішила почати».

Перше татуювання японка набила своєму батькові, причому воно стало його улюбленим. Чоловік пишається тим, що малюнки його дочки дуже красиві і додав, що бажання дівчинки бити тату в такому юному віці стали для нього повною несподіванкою.

Ноко мріє розвиватися і далі, відвідати з батьком Лондонську тату-конвенцію. Що стосується труднощів у роботі, то дівчинка розповіла: «Мені більше подобається затінення робіт, ніж малювання ліній. Я нервую, коли малюю лінії, тому що я не повинна робити жодної помилки. Але коли я можу добре намалювати лінію, я дуже щаслива!».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Робота Ноко

Сторінку юної татуювальниці в Instagram ведуть батьки, які намагаються на неї не тиснути, адже інтереси дівчинки з часом можуть змінитися. Вони переконані: «Нам здається, що знайти свою мрію, ким вона хоче стати, чим хоче займатися в майбутньому, не дуже легко в юному віці. Тому в майбутньому вона ще може передумати — але зараз їй дуже цікаве татуювання, їй це дуже подобається. Ми хочемо зробити все, щоб підтримати її».

Робота Ноко

Ноко іноді малює тимчасові татуювання на своїх руках, проте до теперішнього часу не вирішила, якою буде її перше тату у 18 років. У вільний час дівчина любить танцювати, грати з друзями і ходити в ліс за грибами.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ми зібрали життєві твіти, які найкраще показують: ідеальним батьком стати неможливо.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фахівці шокували весь світ заявою про те, що чищення зубів відразу після пробудження і перед сном не приносять користі ротовій порожнині.

Також "Знай.uа" писав, що британський ілюстратор створює незвичайні провокаційні і яскраві малюнки на тему сучасного суспільства і його технологій.