Існує теорія, згідно з якою Гітлер створив загін мутантів, і вони можуть почати космічну війну. Він не встиг використати прибульців у Другій світовій війні. Але атака може початися вже дуже скоро – на День Перемоги, що дуже символічно.

Уфологи вивчили історичні факти і відомості очевидців і прийшли до висновку, що загін Третього Рейху займався окультизмом, дослідженням таємних наук і пошуком артефактів. Цей проект отримав назву Ананербе. Ще в той час конспірологи вважали, що німці в своїх таємних лабораторіях створюють представників нової раси – надлюдей.

Апокаліпсис

Сучасні експерти теж дотримуються теорії про страшні експерименти. Багато хто вважає, що в 1944 році в Німеччині були створені мутанти, які можуть вести війну і на Землі, і в космосі. Якщо кращі інженери Адольфа Гітлера створювали літаючі тарілки для освоєння Всесвіту, можна припустити, що існує якийсь зоряний десант. На думку уфологів, армію мутантів відправили в космос, щоб зробити вирішальний удар. Але зробити цього так і не вдалося, оскільки війна закінчилася раніше, ніж передбачалося. Прибульці нібито застрягли в космосі, і вони вже готові до нападу.

Космічна війна

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Над Польщею помітили таємничий об'єкт, що нагадує космічний корабель. Європейські конспірологи вважають, що на його борту знаходяться ті самі мутанти. Ймовірно, День Перемоги почнеться вторгнення.

Прихильники теорії змови вважають, що вже не Третій, а Четвертий Рейх розв'яже світову війну на Землі. Але цього разу загарбники прибудуть із космосу.

НЛО
НЛО

Читайте також: Прибульці масово впроваджуються в суспільство, в Зону 51 прибула армія НЛО. Над таємничою військовою базою в США пролетів рій непізнаних літаючих об'єктів.

Нагадаємо, біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.

Як повідомляв Знай.uа, американці зафіксували таємничий портал, через який прибульці потрапляють у наш світ.