Відома відьма назвала рік кінця світу та розповіла, з чим зітнуться жителі Землі.

Відьма Олена Полин, яку знають за участю у популярному шоу "Битва екстрасенсів" та інших телепередач, розповіла, що "чорного дня" слід чекати дуже скоро, - пише Politeka.

За словами популярної ясновидиці, вже зовсім скоро "білий світ" скінчиться і почнеться інша епоха.

Як говорить екстрасенс, готуватися до великих змін людям варто вже зараз, адже всього за якихось шість років станеться катастрофа. Так, за її передбаченнями 2025 рік - це дата кінця світу. Головне, на що просить звернути увагу Полин, так це на те, що смерть всього живого не настане. Більш того, після кінця "білого світу" продовжать існувати інститути держави.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як підкреслила відьма, мова не де про загибель людства. Адже життя на Землі та наше існування у першу чергу залежить від самих людей, смерть всього живого на блакитній планеті ще не прописана.

"Кінець світу – це не кінець життя на землі, а кінець білого світу, який ми з вами зараз бачимо – наше око сприймає все на джерелі білого світла. Звідси в переказах: "Вийшли вони на білий світ". Буде кінець білого світу, зміниться колірна гамма, а життя триватиме на Землі. А ось скільки воно триватиме – все залежить від нас – людей", – сказала Олена і додала, що дата смерті всього живого "ще не прописана".

Нагадаємо, у Місяць врізався величезний метеорит: небувалий спалах змусив вчених звернутися до землян.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, астролог розповів, яким буде останній день людства.

Також портал Знай.ua писав, що стало відомо, що завадило Гітлеру перетворити Землю на попіл.