Щодня з різних куточків нашої планети надходять повідомлення про містичні та загадкові явища, які офіційна наука не в змозі пояснити.

Затяті скептики запевняють, що подібне зазвичай є оптичним обманом, ілюзією, недоліками технічного обладнання або взагалі монтажем і обманом. Багато фотографій і відео дійсно є несправжніми.

Проте, шукачі паранормального запевняють, що можуть дуже легко відрізнити фальсифікацію від правди і в нашому світі існує щось, що не піддається логіці.

Так, напередодні в мережу потрапив невеликий ролик, на якому зображені кадри звичайної сімейної прогулянки, можливо, в Індії. Маленька дівчинка разом зі своєю мамою насолоджуються природою. Відео, судячи з усього, знімає батько. Відео можна подивитися, перейшовши за посиланням.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Проте прогулянка обернулася дивним і незбагненним явищем. Починаючи з 1:37, камерою був зафіксований містичний напівпрозорий силует. Можна побачити, що він починає рух поруч з дівчинкою з лівої сторони екрану і виходить за його межі.

Як запевняють користувачі мережі, можна чітко розгледіти, як несподіваний гість ніби крокує, як справжній чоловік. Деякі згодні з фахівцями з аномальних явищ в тому, що дивний силует справді є примарою.

Проте інші, скептично налаштовані, переконані в тому, що запис – просто фейк, як і більшість, що знаходяться в інтернеті. Але не заперечують, що це міг бути і якийсь відблиск від сонця, який довірливі користувачі прийняли за привида.

Варто відзначити, що деякі пов'язують можливість теорії існування привидів навіть з роботами і поглядами Альберта Ейнштейна.

За словами відомого в певних колах дослідника привидів Джон Качуба, Ейнштейн довів, що будь-яка енергія у Всесвіті є постійною. Однак виникає питання, що з нею відбувається, коли людина помирає. Якщо вона не руйнується, то, ймовірно, згідно теорії фізика, перетвориться в якусь іншу форму. Саме цією формою, впевнений Качуба, і стають привиди.

Тим не менш, офіційна наука не підтверджує існування привидів, бо не було, на думку вчених, представлено жодного переконливого доказу існування надприродного.

Нагадаємо, у домі молодої подружньої пари коїться щось моторошне. Хтось невидимий стукав у двері спальні посеред ночі, рано вранці та опівдні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", невидима сутність не дає дівчині спати спокійно ночами.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів. Як з'ясувалося примар і потойбічних істот бачать ті люди, які проживають у хворих з точки зору медицини, житлах.