Днями в різних куточках планети люд почали помічати страхітливі знаки пекла – у небі з'явилися черепи різноманітної форми. Багато користувачів поділилися в мережі моторошними знімками.

На них продемонстровано, як на ділянках неба хмари приймали форму людських голів, позбавлених шкіри та іншої плоті. Деякі очевидці заявили, що навіть бачили справжніх гуманоїдів.

Зображення голів у небі

Альтернативні вчені почали бити на сполох. Вони вважають, що всевишні сили дали планеті черговий знак – кінець світу не за горами. І цього разу винна не смертоносна Нібіру, з якою останнім часом пов'язують Апокаліпсис.

Моторошне явище спантеличило експертів. Поки що жоден із них не може з упевненістю сказати, хто винен у виникненні черепів, які влаштували на планеті справжній переполох. Можливо, це прибульці або паралельні світи. Деякі припускають, що це пекло послало свої сигнали світу, якому загрожує смертельна небезпека.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зображення черепів у небі

Багато скептиків теж висловили свою думку. Вони вважають, що все побачене – не більше ніж плід бурхливої уяви. Люди на хвилі паніки щодо Апокаліпсису постійно щось вигадують. На кожному кроці вони бачать страшні знаки і намагаються налякати весь світ.

Однак знімки були зроблені реальними людьми і в абсолютно різних місцях. Це може свідчити про те, що планета і людство дійсно в небезпеці.

Прибульці готуються до нападу
Прибульці готуються до нападу

Деякі фахівці вважають, що світ духів намагається попередити про наближення катастрофи. Не виключено і те, що це так званий іспит від представників позаземних цивілізацій. Можливо, вони хочуть перевірити людський розум і дізнатися, чи зуміють люди розшифрувати їх сигнали і підготуватися до інопланетного захоплення.

Експерти, що спеціалізуються на трактуванні снів, вважають, що образ черепа символізує наближення негативних подій. Жоден з медіумів поки не знайшов пояснення тому, що відбувається. Ніхто не знає, чого варто чекати після таких незвичайних і таємничих небесних знаків.

кінець світу
кінець світу

Читайте також: "вогняний" ящір пролетів близько до Землі, а його світіння могли спостерігати навіть космонавти.

Як повідомляв Знай.uа, американці зафіксували таємничий портал, через який прибульці потрапляють у наш світ.

Портал "Знай.uа" писав: у небі з'явилося моторошне Око Нібіру, Апокаліпсис уже близько.