Як дізнатися, яким чоловік буде у ліжку не викликавши жодних підозр? Легко! Проведіть так званий цукерковий тест. Просто запросіть чоловіка на побачення та пригостіть його цукеркою. Від солоденького він точно не відмовиться, а ви зрозумієте, чи таким же солодким буде він у ліжку.

Німецькі психологи рекомендують брати цукерку з начинкою, а потім поспостерігати, що чоловік зробить з обгорткою.

У хід експерименту відразу хочеться внести правку — далеко не всі чоловіки — ласуни, так що краще взяти що-небудь нейтральне — наприклад, жувальну гумку і ні в якому разі не намагатися проводити цей тест "на ходу".

цукерки

Зняв обгортку та одразу її викинув. Уважно спостерігайте, що буде далі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Якщо чоловік тут же засунув цукерку в рот повністю (проковтнув, не надкусив — якщо мова йде про цукерки) в мить ока? Секс буде швидким та коротким.

Складає з папірця орігамі? З ним є ймовірність познайомитися з позами з Камасутри на особистому досвіді.

Крутить обгортку в руках, ніби не знає, що з нею робити або тестує її на міцність? Те ж саме він зробить і з вами у ліжку.

Ховає етикетку в кишеню? Він вихований хлопчик (або намагається таким здаватися), але винахідливість ясно не його сильна сторона. Схоже, він педант і зануда і ви будете вибирати з однієї пози - "Місіонерської".

Він гладить фантик, доводячи папір до стану ідеальної рівності? Швидше за все, буде догоджати і вам, поки не доб'ється відповідної реакції.

Нагадаємо, що пророкує еротичний гороскоп для всіх знаків Зодіака.

Як повідомляв портал Знай.ua, які жіночі імена мають найгіршу енергетику та приречені на самотність.

Також Знай.ua писав про те, як визначити, що чоловік колода в ліжку ще до інтиму