Багатьох дівчат при знайомстві з протилежною статтю неодмінно хвилює питання, який він у ліжку. Дехто дізнається про це у процесі, а декому не хочеться експериментувати. Однак є спосіб при спілкування з'ясувати, чи підійде вам саме він.

Ці 5 пунктів допоможуть зрозуміти багато чого про вашого потенційного партнера

Він занадто багато говорить

Якщо чоловік, сидячи перед вами постійно жартує, натякає чи просто забагато говорить про секс, це не означає, що він є альфа-самцем. Манера перетворювати розмову в монолог, зовсім не слухаючи співрозмовника і постійно перебиваючи його, свідчить про те, що і в ліжку чоловік буде вести себе так само.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також вас повинна насторожити велика кількість питальних інтонацій і перепитувань. така риса може говорити про те, що ваш кавалер в кращому випадку — боязкий і нерішучий, в гіршому — мамин синок, який не може обійтися без цінних вказівок. Ймовірно, причина такиї манер криється або проблеми з потенцією, або в заниженій самооцінці.

Фізичний і душевний дискомфорт

Мова йде не про перше враження від спілкування, а саме про дискомфорт чоловіка тоді, коли він дістає гаманець, щоб розрахуватися за вечерю.

Якщо він не без зусиль розлучається з грошима, це ще одне свідчення "проти". Досить згадати про те, що психологи часто проводять паралелі між фактом покупки і оргазмом, і зробити висновки. На жаль, скупердяї і ліжку залишаються скнарами, аж ніяк не щедрими на задоволення і жадібними на ласку.

"Свинсво" за столом

Якщо чоловік, прийшовши до вас у гості, неохайно їсть, ніби бере участь у безглуздих змаганнях з поїдання гамбургерів, та не обтяжує себе виконанням правил етикету, не поспішайте відносити це на рахунок своєї кулінарної майстерності. якщо ви годуєте його у себе вдома.

У спальні його поведінка залишиться такою ж — у кращому випадку прелюдія не затягнеться, в гіршому — її не буде зовсім. Він скоріш за все впорається за 2 хвилини, а ви ще довго будете лежати, дивлячись у стелю, і тоскно розмірковувати на тему "Що це було, Ватсон?"

Погано цілується

Якщо під час поцілунків відчуття вам не приносять задоволення, здається, що в роті від його поцілунків робиться занадто мокро і якось дискомфортно, зуби заважають і взагалі — противно, не сподівайтеся, що кавалер "реабілітується" в ліжку.

пара

Якщо ж під час поцілунків його долоню як би сама собою виявляється у вас на потилиці (або на шиї) і починає "керувати" вами, ткж саме він намагатиметься провернути і в ліжку.

Хода Буратіно

Якщо його хода нагадує ходу Буратіно, ніби він дерев'яний і не вміє рухатися під музику — чекайте відсутності гнучкості і в інтимній сфері.

Низький рівень володіння своїм тілом обіцяє мінімум задоволення в ліжку.

Нагадаємо, колишній коханець Ані Лорак видав її інтимні таємниці.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, як дізнатися, чи буде чоловік хорошим коханцем.

Також портал Знай.ua писав, що так ведуть себе різні знаки Зодіака в ліжку.