Кожна дівчина хоче, щоб її обранець, крім душевних якостей і фінансової стабільності, був ще й класним коханцем. Може, секс і не головне в стосунках, проте феєрія в ліжку робить відносини яскравішими, і дає більше шансів, що вони триватимуть довше.

Але як дізнатися, чи буде чоловік хорошим коханцем, або опиниться в ліжку справжнісінькою колодою? Існує чотири ознаки поганого коханця, стверджують психологи і сексологи.

Як виявити поганого коханця

Дотики

Для інтимних відносин важливий не тільки сам статевий акт, але й попередній флірт. До нього відносяться дотики. Якщо чоловік навіть не намагається до вас пригорнутися, потримати за руку, погладити шию, то швидше за все він колода в ліжку. Його буде хвилювати тільки власне збудження.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нарцисизм

Чоловік з підвищеним самолюбством ніколи не задумається про задоволення жінки, особливо в ліжку. Симпатичних і красивих дівчат вони використовують тільки для власного задоволення.

Хвастощі

Якщо чоловік вихваляє свої пригоди, і завжди про це говорить, значить він поняття не має як збудити жінку. Головна ерогенна зона у дам — це мозок, тому їм не приємно слухати про всіх колишніх партнерок.

Жадібність

Це те почуття, яке проектується і в ліжко. Чоловік, який не здатний дарувати щось без вигоди, буде жадібний і під час статевого акту.

Нагадаємо, раніше ми публікували еротичний гороскоп. Козерогам потрібна ванна, Риби будуть приємно здивовані.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.