Індійська дівчина перетворилася на Барбі на власному весіллі, однак, її наречений не оцінив такого сюрпризу. Передає Clutch.

У молодої дівчини з Індії з самого дитинства була мрія - стати лялькою Барбі. Вона вирішила, що найкращим місцем для такого перевтілення може стати власне весілля, і найняла для цього професійних гримерів. Правда, далеко не всі оцінили такі зміни.

Як зазначили користувачі мережі, дівчина володіє прекрасними зовнішніми даними, а грим приховав всю її природню красу. За допомогою макіяжу візажисти змінили форму обличчя нареченої, зробили її шкіру світлішою, збільшили очі, змінили форму брів і візуально зменшили ніс. Словом, к день весілля індіанка була схожа не на себе, а на стандартну модель з Instagram.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляється, побачивши майбутню дружину в день весілля, наречений не відразу її впізнав, але відреагував спокійно. А ось користувачі мережі різко розкритикували макіяж нареченої.

Раніше ми писали про привабливу мешканку Південної Кореї на ім'я Йен Ву Чжі, яка володіє величезними м'язами і є успішним бодібілдером. Дівчина до 20 років страждала панічним розладом і соціофобією, від яких вирішила позбутися за допомогою регулярних занять у спортзалі.

34-річна Чжі Ву з Сеула стала надзвичайно популярною і завоювала безліч нагород. У соціальній мережі на неї підписано 137 тисяч чоловік, а з тієї причини, що вона має гарненьке обличчя, красуню назвали "мускулистою Барбі".

Нагадаємо, дочь міжрасової пари захопила мережу незвичайною красою.

Раніше Знай.uа повідомляв, полька Пауліна Кенді, яка зараз живе в британській столиці, витратила на образ "ляльки" більше 50 тисяч фунтів.

Також Знай.uа писав, молоді люди на ім'я Джессі і Одрі вирішили зробити свою весільну церемонію незвичайною, і попросили жінок прийти на неї в своїх старих весільних сукнях.