Еротичний гороскоп на 11 травня Овен

Сьогодні ваш партнер буде більш жорстким ніж зазвичай. Та скоріш за все, це вам сподобається. Якщо ж любите більш дбайливе ставлення, краще нічого не починати.

Еротичний гороскоп на 11 травня Телець

Сьогодні найбільш ерогенними у вас будуть зони тазу, ключиць і плечей. Враховуйте це при виборі сьогоднішньої пози і повідомте про це партнеру.

Еротичний гороскоп на 11 травня Близнюки

Сьогодні вам краще обійтися без ковдр, ліжка і матраца. Чим твердіше буде поверхня, тим кращі відчуття ви отримаєте.

Еротичний гороскоп на 11 травня Рак

В цей день зірки радять вам бути обачнішими з вашим партнером. Буде зовсім не до місця, якщо він образиться на якусь дрібницю.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Еротичний гороскоп на 11 травня Лев

Ваші еротичні бажання захочуть задовольнити всі, але не той, хто вам дійсно потрібен. Вибирайте варіант, який підходить вам більше.

Еротичний гороскоп на 11 травня Діва

Щоб секс був ідеальним або хоча б непоганим, потрібен позитивний настрій. Його у вас сьогодні зовсім не спостерігається, плакати, ви будете далеко не від щастя.

Еротичний гороскоп на 11 травня Ваги

Секс буде для вас в цей день усім, саме він змусить відчувати знову живими. Ви рідко про це замислюєтеся, але вам останнім часом мало що приносить радість.

Еротичний гороскоп на 11 травня Скорпіон

Сьогодні вам потрібно забути про свою особу під час любовних ігор. Придумайте собі героя і ведіть себе, як він або вона, можете навіть костюм приготувати.

Еротичний гороскоп на 11 травня Стрілець

День пройде неймовірно нудно. Замість того, щоб насолодитися один одним, ви будете зайняті зовсім нецікавими справами.

Еротичний гороскоп на 11 травня Козеріг

Ви вирішите, що ваш партнер дуже неввічливо з вами обходиться, особливо це проявляється під час сексу. Пора задуматися, чому так відбувається.

Еротичний гороскоп на 11 травня Водолій

Спроби Водоліїв умовити свою половинку на щось з ряду геть сьогодні, швидше за все, приречені на невдачу. З вами відмовляться мати справу і назвуть аморальними.

Еротичний гороскоп на 11 травня Риби

Ви чомусь вирішили образитися на партнера, що позначиться і на ваших сексуальних взаєминах: не будете ж ви в ображеному стані з ким-небудь займатися любов'ю.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.