Партнери одного і того ж статі є у 8 з 14 пінгвінів, у тому числі у чотирьох самців і чотирьох самок.

Пара, що складається лише з самок, виховує пінгвіненяти разом.

5 років тому в одному з океанаріумів виявили лише 1 пару пінгвінів-гомосексуалів. Це були самки Пенелопа та Місті.

Доглядачі за пінгвінами жартують, що гомосексуальні стосунки тварин стали ще популярнішими, коли в Ірландії були легалізовані одностатеві шлюби.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Королівські не рідко відрізняються гей-поза відносинами дикої природи. Найвідоміша гомосексуальна пара – це пінгвіни Рой і Сайлоу з Центрального парку Нью-Йорка.

Вони жили разом протягом шести років і виховали пінгвіна на ім'я Танко. Але в 2005 році Сайлоу покинув Роя заради самки по кличці Скреппі.

У 2010 році повідомлялося про дослідження, опублікованому в журналі Ethology, автори якого припустили, що королівські пінгвіни формують гомосексуальні пари лише в тому випадку, коли не можуть знайти партнера іншої статі.

Варто нагадати, що Вважалося, що незвичайні птахи під назвою белогорлые рейки були знищені внаслідок повені на атолі в Індійському океані. Неймовірно, але недавно вчені виявили їх на цьому ж місці.

Фахівці повідомили, що птахи відродилися завдяки процесу ітеративної еволюції – повторної еволюції одного і того ж предка. Цей вид пернатих безліч разів змінював структуру тіла. Приміром, коли белогорлых рейок колонізували, вони стали нелетающими. Зоологи були переконані, що ці птахи вимерли 136 тисяч років тому. На превеликий подив, вони виявили представника белогорлых рейок з останньої вижила групи, яка як і раніше живе на атолі в Індійському океані.

Нагадаємо, Український фотограф завоював серця мільйонів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українці припинили садистські знущання циркачів над тваринами

Також "Знай.ua" писав про те, що чотирилапий записався в друзі до вовка, людям варто повчитися