Своєю історією з життя поділився користувач сайту Reddit з ніком "OldStuffThrowaway". Як зазначає хлопець, його бабуся мала дуже стійкі правила і говорила йому їх при нагоді. І він завжди слідував їм

Він так і не дізнався з чим були пов'язані звичаї чи забобони його бабусі, але каже, що вона не була індіанкою, не поклонялася друїдам. І не була відьмою, у всякому разі він нічого про це не знає.

Так, за словами хлопця його бабуся народилася в 1916 році і прожила 90 років у своєму власному будинку на краю лісу в районі Південних Аппалачів, США. Про це повідомляє paranormal-news.

"До самого кінця вона була бадьорою і працювала в саду і вдома, поки інсульт не вбив її. Вона також була християнкою і щонеділі ходила до церкви. Будинок її розташовувався з підвітряного боку гори".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Далі хлопець написав невеликий список тих правил, яким його бабуся слідувала:

Бабуся закопала різні види металів в чотирьох кутах її ділянки. Хлопець припускає, що це були залізо, мідь, золото і срібло. Напрямки були Північ-залізо, Південь - мідь, золото - Схід, Захід-срібло.

Вона любила дерева, але не дозволяла деревам рости ближче 10 дюймів від її ділянки.

Вона говорила: "Я люблю дерева, але не хочу впускати ліс на свій двір".

Вона проклала доріжки з солі уздовж стежки до її будинку та біля воріт огорожі, а також уздовж усього паркану навколо будинку.

Вона завжди підтримувала міцний паркан навколо свого будинку в хорошому стані.

"Хороші паркани дають хороших сусідів".

Але як зазначив молодий чоловік, поруч з нею не було сусідів на сотні ярдів навколо.

Одного разу я грав і складав з каменів пірамідки. Вона побачила, підійшла і все зруйнувала, а потім сказала:

"Ніколи не складай три камені разом. А якщо побачиш складені камені в лісі, не чіпай їх".

Вона говорила ніколи не перебувати в тіні гори під час "блакитної години" на заході, за винятком особливих місць. Її двір і сад був одним із таких місць.

Бабуся розповідала, що якщо вдень в лісі відчуєш себе незатишно, то потрібно стати на місці й сказати "Я буду ходити тут і це моє право". Про нічні походи по лісі вона говорила, що це велика дурість.

Не можна носити в лісі занадто яскравий одяг, тому, що "істоти можуть побачити тебе, як бачать інші люди". При цьому зазначала, що камуфляжний одяг носити в лісі теж не можна, так як "ти не дерево і ти нікого не обдуриш".

Можна збирати ягоди, які ростуть на узліссях і в сонячному світлі. Але ніколи не можна збирати ягоди, що ростуть у гущавині.

Якщо ви йдете вздовж берега проточної води, іноді треба відходити від води і заходити в ліс на кілька метрів. Це потрібно, щоб "залишитися на дорозі".

Якщо вона знаходила на своїй ділянці кільце грибів, вона запалювала в його центрі димне багаття.

Вона завжди зберігала навколо своєї ділянки чистоту, не дозволяючи ніяким рослинам, крім звичайної трави, рости там. Якщо виноград пускав лозу на її ділянку, вона безжально спалювала його вогнем.

При цьому хлопець зазначив, що його бабуся була відмінним огородником і вирощувала на своєму городі овочі у великих кількостях.

"Один рік шість її томатних кущів дали величезний урожай помідорів. А коли я намагався виростити помідори, мені ледве пощастило отримати три штуки з трьох кущів".

Нагадаємо, бабушка повернулася з того світу, щоб попрощатися з онукою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота з крилами за спиною намагався забрати хлопчика.