Прикмети та забобони ще з язичницьких часів і досі не дають спокою багатьом людям. особливо схильні вірити всіляким знакам вагітні жінки, які й без того все сприймають надто близько до серця.

Як відомо, вагітні жінки у такий непростий період стають діже вразливими, іноді їх можна налякати будь-чим, - пише "Дніпровська панорама".

Особливо це відноситься до вагітних жінок, так як в цей період майбутні матусі стають дуже вразливими.

Але деякі прикмети можуть викликати у сучасній матусі тільки подив і посмішку на обличчі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не можна стригти волосся під час вагітності, інакше відріжеш або укоротишь яку-небудь частину тіла у дитини"

Волосся здавна наділяли магічною силою, так як вони несуть енергетичний заряд людини.

Колись вважалося, що обрізаючи волосся під час вагітності, жінка не лише позбудеться життєвої енергії, а й позбавить її малюка.

стрижка

Однак сьогодні психологи стверджують, що не слід слухати жодних забобон та смілтво відправляйтеся до салону краси. нова зачіска лише додасть нарного настрою.

"Якщо сильний токсикоз і тягне на солоне — народиться хлопчик, якщо токсикозу немає і хочеться солодкого або мучного, то буде дівчинка"

Можливо це твердження часто співпадає, проте кожен організм має свої потреби і потяж до солоного чи солодкого під час вагітності- не показникстаті майбутньої дитини.

"Якщо у вагітної жінки гострий ніс і тонке зап'ястя — пологи пройдуть швидко і без проблем"

Форма носа та інших частин тіла не впливає на пологи. Яквони пройдуть, легко чи не дуже ніхто не може знати наперед.

"Не можна їсти рибу під час вагітності, інакше дитина почне пізно розмовляти"

Це абсолютна дурниця і рибу потрібно вживати вагітним. У цей період вона буде особливо корисною, особливо морська. Проте слід їсти її в обмеженій кількості. А солону та копчену рибу бажано виключити з раціону.

"Не можна дивитися на калік, тому що у дитини будуть також якісь вади"

Це не більше, ніж страшилка, адже це жодним чином не впливає на стан здоров'я динити. На це у першу чергу впливає генетика та спосіб життя батьків, їхні звички і т.д.

Єдине, це може відобразитись на емоційному стані вагітної.

Треба правильно харчуватися, вести здоровий спосіб життя, повноцінно відпочивати та прислухатися до порад лікаря.

Нагадаємо, Меган Маркл показала свою крихітку, рівень милоти зашкалює.

Як повідомляв портал Знай.ua, 6 травня у британській королівській родині з'явився сьомий спадкоємець на престол. Принц Гаррі та Меган Маркл вперше стали батьками. Сина назвали Арчі.

Також Знай.ua писав про те, що Сєдокова засвітила кругленький живіт. Невже четверта вагітність?