Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала дуже незвичайне відео, заінтригувавши фанатів. Так, артистка засмагала під спекотним сонечком в Туреччині, демонструючи шикарну фігуру в купальнику, однак раптово видула живіт, прикинувшись вагітною.

"Я дуже рада повідомити вам чудову новину #яжемать 😂❤️ Або операція #allyoucaneat пройшла успішно !
У мене був 1001 варіант підпису на відео, але хочете краще ви ? Скину 5000 на карту за найсмішніший підпис до відосика ))))", - пожартувала Сєдокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Навчіть мене так з грудньми робити😃😂", "Як налякати хлопця за 2 секунди 😅", "Коли хочеш сісти в маршрутці але немає місць 😂😂 йдеш в вабанк 🤣", "«Як позбутися хлопця за 1 хвилину»🤣🤣", "Коли хлопець поклав руку на живіт і коли прибрав", "Так і знала, що не треба було їсти цю кісточку від кавуна😓", ""Якщо журналістам нема про що писати, сьогодні можу побути вагітненькою!" 😃😀🤓😆".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.