У всі часи таємнича сила приваблювала людей. Завдяки цьому і прославилося узлісся, розташоване в глушині в кількох кілометрах від селища Чиринда у Краснодарському краї. Це місце отримало назву "дерево бажання". Екстрасенс повідомив:

"Зосередження сили в тому бору колосальне".

Місцеві розповідають про те, що споконвіку паломники здійснювали величезний шлях до дерева. Вони робили це для того, щоб задовольнити свої потреби, яких не можуть домогтися самостійно. Деякі просили про багатий врожай, інші мріяли знайти своє кохання. Таємниче місце пов'язували з обителлю добрих язичницьких богів, яких поважали і шанували.

Виконавець бажань

Галявину оточує містичний бар'єр: її точне місцерозташування визначити неможливо, в даній місцевості не працюють радіосигнали. До місця, де виконуються бажання, можуть привести лише знаки. Подорожній обов'язково повинен прийти сюди наодинці, інакше язичницькі боги його не благословлять і не покажуть дорогу до того самого дерева. Деякі допитливі туристи можуть годинами бродити лісом у пошуках дороги назад.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Останнім часом все більше людей відправляються до дерева, сподіваючись на виконання заповітних бажань. Місцеві розповідають про те, що ті, хто йдуть в ліс, не повертаються.

Таємниче дерево

Екстрасенс відвідав легендарне селище і повідомив, що на узліссі оселилися нечисті сили. І вони настільки сильні, що відчуваються навіть на відстані.

Він вважає, що добрі язичницькі боги покинули це місце, оскільки люди почали просити про те, чого з легкістю можуть домогтися самі, доклавши зусиль. Багато просили про владу і багатство. Добрих богів змінили злі. Вони почали заманювати наївних людей. Темні сили пожирають їх душі, а людські тіла залишаються гнити у болотах. З таємничої хащі вибратися неможливо.

Екстрасенс рекомендує забути про цю ділянку лісу, адже вона неймовірно небезпечна. Він попередив, що виконавець бажань перетворився на дерево-душогуба. Люди, які ризикнули відвідати це місце, безслідно зникають.

Дерево-душогуб

Як повідомлялося, у лісовій печері мешкає мохната одноока істота.

Портал "Знай.uа" писав, моторошне створіння стежило за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.

Читайте також про Камінне Село, загадкове місце, де зникають хвороби і збуваються бажання.