Британські журналісти, грунтуючись на біблійних передбаченнях, прогнозують новий апокаліпсис.

Стаття з таким сміливим припущенням з'явилася у виданні Daily Express.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Відомо, що автори статті аргументують свою теорію збільшенням в космосі об'єктів, які потенційно можуть зіткнутися з Землею. Конспірологи впевнені, що, незважаючи на постійний контроль за цими об'єктами, існує ймовірність зміни їх орбіт, а це призведе до зіткнення і викличе апокаліпсис. Передумови такого сценарію було виявлено в Біблії, про що стверджує американський євангеліст Пол Берлі.

астероїд
астероїд

Популярні новини зараз
Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження
Показати ще

Деякі любителі теорії змов вважають, що причиною кінця світу не стане метеоритний дощ, а зміна полюсів планети, яку буде викликано падінням небесних тіл на поверхню Землі. В принципі, науці відомо, що зміна полюсів вже відбувалася. Проте до наступної подібної події не менше 500 тисяч років. Крім цього, ймовірність впливу астероїдів на магнітне поле планети дуже мала.

Нагадаємо, біблійна чума стає реальністю: світ поглине абсолютна темрява, кінець близький.

Як повідомляв Знай.uа на Сонці стався найпотужніший вибух: дійшов аж до Індійського океану.

Знай.uа писав, біблійне пророцтво збувається: людство живе в кінці часів.