Еротичний гороскоп на 18 травня Овен

Сьогодні вам захочеться спробувати те, що ви жодного разу не намагалися робити. Ви, як дитина в парку атракціонів. Але не всі каруселі вам підійдуть.

Еротичний гороскоп на 18 травня Телець

Сьогодні ваш партнер зрозуміє, що не вийде вимагати від вас виконання абсолютно всіх його сексуальних бажань. Покажіть йому, що він теж не ідеальний.

Еротичний гороскоп на 18 травня Близнюки

Тривалі любовні ігри будуть вам і партнерові втягість. Тому робіть все, як можна швидше, але щиро і з пристрастю.

Еротичний гороскоп на 18 травня Рак

Сьогодні вам краще подовше повалятися в ліжку, подуріти партнером, а там зовсім випадково і дійде до сексу.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 травня Лев

Сьогодні ваш партнер задумається про перспективи ваших інтимних відносин. Не відомо, що зробить його більш пристрасним, тому не картайте себе, від вас нічого не залежить.

Еротичний гороскоп на 18 травня Діва

Сьогодні ви зрозумієте, що ваш партнер любить вухами. Крім тисяч компліментів млосним голосом, можете ще й цілувати, і кусати його мочки.

Еротичний гороскоп на 18 травня Терези

В цей день ви посмієтеся над тим, яким був ваш перший раз. А потім почнете доводити партнеру, що тепер ви набагато досвідченіші, ніж тоді.

Еротичний гороскоп на 18 травня Скорпіон

Побалуйте вашу половинку чимось новим в еротичному плані – техніки, іграшки, білизна. Головне не побоятися зізнатися в своїх бажаннях.

Еротичний гороскоп на 18 травня Стрілець

День ідеально підійде для ніжної і довгої прелюдії під час справи, яка ніяк не відноситься до сексу. Робота погіршиться, зате це добре позначиться на відносинах.

Еротичний гороскоп на 18 травня Козеріг

Сьогодні піднімуть вам настрій любовними іграми та еротичними ласками. Похваліть партнера, щоб це відбувалося частіше.

Еротичний гороскоп на 18 травня Водолій

Ви відчуєте, що стали холодно до всього ставитися. І тільки ваш партнер зможе розтопити лід вашого тіла і серця.

Еротичний гороскоп на 18 травня Риби

В цей день вам буде досить важко зробити правильний вибір не тільки між ласками і позами, але і між партнерами, з якими можна ці ласки і пози випробувати.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.