Дивна знахідка в нью-йоркській квартирі, чи не правда? Новонароджена білочка виглядала моторошно, зате зараз стала неймовірною красунею. Читай, щоб дізнатися більше.

Одного разу в своїй квартирі в Нью-Йорку чоловік знайшов гніздо з гілок, в якому були дві новонароджені білочки. Звідки воно потрапила в будинок — досі невідомо. Про це повідомляє Clutch.

Він подзвонив в притулок, який займається маленькими тваринами-сиротами, і дівчина на ім'я Христина Рейс погодилася забрати малюків. Вона і її чоловік доглядали за білками весь цей час, але, на жаль, одна з них померла. Інша ж міцніла з кожним днем, тільки вона була настільки маленькою, що її назвали Дюймовочкою.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Її довгий час доводилося годувати молоком з маленької пляшечки, перш ніж вона змогла їсти тверду їжу. До речі, те, що білочка жодного разу не була в природному середовищі, позначилося і на її звичках — вона не вміє стрибати і не любить лазити по деревах.

Також Дюймовочка не любить перебувати в одному середовищі з іншими білочками, хоча «прийомні батьки» не раз намагалися подружити її з тваринами такого ж виду.

Білочка любить авокадо, рукколу і зелений горошок, але терпіти не може перебувати на свіжому повітрі, холод і пилосос. Також вона любить гризти дроти і лазити в холодильник без дозволу. Але пара все одно любить її і прощає білочці всі капості.

Як повідомляв портал "Знай.uа" фотографи показали, як виглядає материнство у диких тварин.

Також "Знай.uа" писав, в мережі показали, як приймає ванну учитель Сплинтер. Тепер ти бачив все.