Напередодні чоловік з США летів над Каліфорнією, як раптом помітив незвичайний об'єкт, який спершу прийняв за торпеду.

Літак у цей час прлетал над штатом Огайо.

НЛО
НЛО

Автор відео уточнив, що зумів зняти НЛО по одній, але дуже простий причина – його улюблене заняття — це знімати панораму на великій висоті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відгуки про відео вразили різноманітністю: мовляв, автор зміг зняти справжній корабель інопланетян, Але знайшлися й ті, хто припустив, що це була або ракета, або дрон. Але дрони не можуть літати на такій висоті. Виходить, на відео і справді потрапило НЛО або корабель інопланетян.

Варто нагадати, що В Туреччині пілоти і члени екіпажу пасажирського літака стали свідками незвичайного явища. Під час звичайного польоту зі Стамбула до Кельна вони зафіксували невідомий білий об'єкт в небі. Припускають, що це НЛО.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на пілотів відео, яке опублікували на YOUTUBE.

В певний момент польоту пілоти раптом помітили на великій висоті за бортом авіалайнера яскравий сферичний об'єкт. Вони спостерігали за ним. Об'єкт плавно, але в той же час зі значною швидкістю рухався з боку в бік. Люди, які стали свідками цього явища, стверджують, що це не міг бути птах, повітряний кулю або інший літак.

Ще ми писали, що Даррен Блеклі – 53-річний новозеландський турист, який став очевидцем таємничого події, що сталася на таїландському озері Пхукет. В кінці минулого місяця мандрівник помітив у небі величезну грозову хмару надзвичайно яскравого червоного кольору. В загадковому хмарі виблискували блискавки. Видовище було воістину дивним: воно захоплювало і в той же час лякало. А потім сталося щось дивне, що виходить за рамки реалій нашого світу.

Нагадаємо, В небі стався інопланетний бій

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Блискучий алмазний НЛО потрапив на камеру

Також "Знай.ua" писав про те, що Дивна істота випадково потрапила в кадр і перелякала мережу