Еротичний гороскоп на 21 травня Овен

Сьогодні секс для вас буде дуже бажаним, от тільки партнер не буде готовий. У нього будуть інші проблеми, доведеться справлятись самотужки.

Еротичний гороскоп на 21 травня Телець

Вам буде складно зорієнтуватися в обстановці в ліжку. А все тому що буде не дуже приємний момент, головне вчасно з ним впоратися.

Еротичний гороскоп на 21 травня Близнюки

Простого сексу з партнером вам буде недостатньо. Вам потрібно додати ще якусь іграшку, щоб було цікавіше.

Еротичний гороскоп на 21 травня Рак

Навіть після декількох годин занять любов'ю ви будете незадоволені. Ви просто шукаєте щось інше, а зараз отримуєте не те, що вам потрібно.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 травня Лев

Секс вам не потрібний, ви занадто сентиментальні, милуєтесь цуценятами, квітами і хочете, щоб вам цілували руку, а не інші місця.

Еротичний гороскоп на 21 травня Діва

Планети склалися так, що перед вами будуть відкриватися безліч інтимних дверей, але не кожною ви готові скористатися, особливо тією, в яку і так часто входили.

Еротичний гороскоп на 21 травня Терези

Сьогодні ви можете розслабитися після складного періоду в житті і відзначити цю подію еротичним святом. Головне, щоб вистачило сил.

Еротичний гороскоп на 21 травня Скорпіон

Вам зламають усі плани на цей день, саме ваш партнер, що здивує вас. У нього просто є для вас сексуальний подарунок, не поспішайте злитися.

Еротичний гороскоп на 21 травня Стрілець

Частіше потрапляйте на очі партнеру в запаморочливому вигляді. Чим активніше будете крутитися перед ним, тим швидше він погодиться на всі ваші пропозиції.

Еротичний гороскоп на 21 травня Козеріг

Якщо ви думаєте, що ви в сексі вже всі пізнали, то сьогодні партнер доведе вам, що ви жорстоко помилялися, бо ви відчуєте щось зовсім нове.

Еротичний гороскоп на 21 травня Водолій

Сьогодні вам піднесуть подарунок зірки – ви станете справжнім героєм любовних ігор. Радійте, таке приходить не кожен день.

Еротичний гороскоп на 21 травня Риби

Якщо ви зрозумієте сьогодні, що ваш партнер не ідеальний, то ваша самооцінка підніметься, і ви зможете отримати набагато більше задоволення.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.