Кіноринок постійно радує нас якимись прем'єрами, але багато хто вже встиг занудьгувати в одноманітності сюжетів і акторів. Список, наведений нижче, порадує будь-якого справжнього гурмана кіно, так як відкриває двері у найяскравіші прем'єри цього тижня.

Алладін

Дісней продовжує адаптацію свої класичних мультфільмів під повнометражні фільми. Тепер черга дійшла до чарівного мультфільму про дружбу, любов і магію. Посадивши в режисерське крісло автора кримінальних комедій Гая Річі, автори покадрово перенесли оригінальний мультфільм і зробили його ще більш яскравим і барвистим. Знайомі пісні, веселий гумор, квітчасте вбрання і синій Уілл Сміт в ролі Джині - таке не варто пропускати.

Горі, гори ясно

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На екрані схрестили героїв і жахи, розповівши про поганого Супермена. Джеймс Ганн мав бюджет всього в 7 мільйонів, що є справжнім мізером. Історія про червноокого напхана сценами насильства і чистого жаху.

Ігрища престолів

Це незаконна пародія на "Гру Престолів". Пародія є по істині упоротою і її оцінять тільки істинні цінителі трешового гумору. Гумор нижче пояса, ідіотські геги і незв'язний сюжет, що просто пародіює вибрані сцени з серіалу "Гра Престолів" - основа цього неоднозначного фільму.

Плейбой під прикриттям

Французька комедія про супердетектива. Фільм є екранізацією манги "Міський мисливець", де герой Ре Саеба приймає замовлення лише від жінок і є тим ще ловеласом. Фанатам оригінальної манги картина прийдеться явно до смаку.

Отруйна троянда

Детектив про колишнього спортсмена. Фільм знімали близько 5 років цілих три режисера, що істотно відбилося на сюжеті. Але акторський склад з Джоном Траволтою не залишає вибору в питанні: "Дивитися фільм чи ні?".

Однозначно, провести вечір тепер стало набагато легше, а такий достаток прем'єр дасть свободу вибору кожному кіноману.

Нагадаємо, зірку "Месників" покарали за спойлери.

Раніше повідомлялося, що відома компанія Warner Bros. Entertainment показала перший трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер". Картина розповість передісторію найбільш серйозного ворога Бетмена.

Також стало відомо, що YouTube-канал Focus Features показав перший трейлер хоррор-комедії Джима Джармуша, де Білл Мюррей, Хлоя Севіньї, Адам Драйвер і Тільда Суїнтон ведуть боротьбу проти зомбі.