Еротичний гороскоп на 24 травня Овен

Вам краще сьогодні десь сховатися, бо інакше вас просто замучать представники протилежної статі своїми фантазіями, а ніхто з них навіть не підходить вам.

Еротичний гороскоп на 24 травня Телець

Перестаньте ховати свою сексуальність від інших. Не варто соромитися. Вам можуть запропонувати спробувати щось нове.

Еротичний гороскоп на 24 травня Близнюки

Сьогодні ви будете невпевнені в собі. Але не варто йти на поводу у цих емоцій. А день краще провести з друзями, ніж з партнером.

Еротичний гороскоп на 24 травня Рак

Сьогодні ваш партнер зможе здивувати і порадувати вас. Як не дивно, це будуть його інтимні проблеми. Просто ви зможете допомогти йому в них, тому і радієте.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 травня Лев

Ваш партнер буде трохи сумніватися, чи все він робить правильно в ліжку. Покажіть йому всі свої емоції, щоб більше ніяких сумнівів не виникало.

Еротичний гороскоп на 24 травня Діва

Сьогодні ви будете шукати пригод на стороні, але дивіться, щоб вас ніхто не помітив. Про такі походи відразу ж доповідатимуть.

Еротичний гороскоп на 24 травня Терези

Вам необхідно знизити темп сексуальної активності, інакше просто заженете свого партнера. В результаті може навіть знадобитися медична допомога.

Еротичний гороскоп на 24 травня Скорпіон

У вас щось зміниться на любовному фронті, але не треба заводити нові знайомства. Поліпшіть старі, подивіться на коханого по-новому.

Еротичний гороскоп на 24 травня Стрілець

Ви захочете ускладнити і вдосконалити сексуальну близькість. Але занадто складні пози краще не вибирати, потягнете м'язи.

Еротичний гороскоп на 24 травня Козеріг

День відмінно підійде для любовних ігор, але ось на них швидше за все просто не залишиться часу. Ретельно плануйте свій день.

Еротичний гороскоп на 24 травня Водолій

Водолії сьогодні набагато більше досягнуть успіху в досягненні своїх цілей зваблення тих чи інших суб'єктів, будучи оповиті невагомими таємницями і загадковими покривами.

Еротичний гороскоп на 24 травня Риби

Риби повинні трохи змінити свій стиль, тому що їх перестали помічати. Тоді можливий і новий еротичний виток у вашому житті.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.