Український старець, одеський провісник Іона передбачив можливий початок Третьої світової войны.

Він запевняє, що зовсім скоро світ охопить великий розбрат. Так, на Землі почнеться нова світова війна. Так, за пророцтвом старця, дві супердержави не зможуть поділити здобуті ресурси і саме з-за цього можуть початися запеклі бої.

Війна, за запевненням старця, буде дуже кровопролитній і занапастить величезну кількість життів. Також після того, як вона закінчиться, людству не вдасться повернутися до нормального життя і відновити всю інфраструктуру.

Старець переконаний, що деякі держави будуть стерті з лиця Землі. Від цієї долі вдасться врятуватися лише небагатьом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Іона стверджує, що дане пророцтво почне збуватися не раніше 2030-х років. Так, світове співтовариство має ще десять років на те, щоб приготуватися до величезних руйнувань.

Відомо, що Йона, він же Володимир Ігнатенко жив в Одеському Свято-Успенському монастирі аж до своєї смерті в 2012 році. До нього за мудрими порадами їхали люди з усієї України та Росії.

Нагадаємо, український старець передбачив неминучий, людство в небезпеці.

Як повідомляв Знай. ua, сонце не витримує, потужні викиди загрожують всьому живому.

Також Знай. ua писав, що прибулець з Нібіру з'явився прямо посеред неба.